Τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των πολιτών εξετάζει ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των πολιτών εξετάζει ο Δήμος Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, στο πλαίσιο προώθησης της βιώσιμης κινητικότητας, προωθεί δράσεις βελτίωσης της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των δημοτών και αναβάθμισης της Δημοτικής Συγκοινωνίας, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γ. Καρβουνάκης, σε συνεργασία με τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών, Α. Χριστίδη, και τη συγκοινωνιολόγο Κ. Τάτση, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, συνάντησαν τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ, κ. Αθανασόπουλο, και στελέχη του ΟΑΣΑ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα βελτίωσης της λεωφορειακής εξυπηρέτησης των δημοτών μέσω υφιστάμενων γραμμών, αλλά και δημιουργίας νέων δικτύων με στόχο τη σύνδεση του Δήμου με όμορες περιοχές και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Επίσης, εξετάστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το θέμα λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΣΑ και η εύρεση της βέλτιστης λύσης με κύριο στόχο την προσβασιμότητα σε όλες τις γειτονιές του Δήμου και κυρίως των μαθητών στα σχολεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet