Η Santa Running Team σε πλήρη αθλητική δραστηριότητα…
Αθλητισμός

Η Santa Running Team σε πλήρη αθλητική δραστηριότητα…

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η δρομική ομάδα Santa Running Team του Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής – ΑΣΑΠ – Santa Athletic Club έλαβε μέρος σε δύο αγώνες δρόμου, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν σε κοινωνικό και φιλανθρωπικό πλαίσιο εντός της Αθήνας, αλλά και στην ορεινή διαδρομή του «Γύρου της Πάρνηθας».

2ο «Pedion Areos Park Run»

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, 14 αθλητές του σωματείου έτρεξαν την διαδρομή των 5 χλμ. του δεύτερου αγώνα της διοργάνωσης Park Run Series στο Πεδίον του Άρεως, με σκοπό την υποστήριξη ατόμων με νευρομυικά και κινητικά προβλήματα, όπως το σωματείο MDA Hellas. Ειδικότερα, 7ος στη γενική κατάταξη στο σύνολο των 198 αθλητών τερμάτισε ο προπονητής της Santa Running Team, Σήφης Κελαϊδής, με χρόνο 20:20, ενώ 5η στην κατηγορία γυναικών τερμάτισε η Άννα Πολύζου, με χρόνο 25:33

11ος αγώνας «Greece Race for the Cure»

Στον 11ο αγώνα Race for the Cure, της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου, με διοργανωτή τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», 20 αθλητές της Santa Running Team έτρεξαν την διαδρομή των 5 χλμ. και συμμετείχαν στο περιπατητική διαδρομή των 2 χλμ., αλλά και στην παράλληλη διαδρομή των 10 χλμ. του 33ου «Γύρου της Αθήνας», στην περιοχή του Ζαππείου.

36ος «Γύρο της Πάρνηθας»

Τέλος, στον 36ο «Γύρο της Πάρνηθας», που διεξήχθη επίσης την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, τέσσερις αθλητές της Santa Running Team, οι Κυριάκος Σπυριδάκος, Νικόλαος Κατσαρός, Γεώργιος Αρνοκούρος και ο 14χρονος Αριστείδης Κατσαρός, έλαβαν μέρος και τερμάτισαν με επιτυχία την διαδρομή των 17 χιλιομέτρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet