Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων: Ομιλία «Πώς να μεταδώσετε αρχές και αξίες στα παιδιά»
Κοινωνία

Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων: Ομιλία «Πώς να μεταδώσετε αρχές και αξίες στα παιδιά»

Ομιλία με θέμα «Πώς να μεταδώσετε αρχές και αξίες στα παιδιά σας» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των συναντήσεων της Σχολής Γονέων Δήμου Βριλησσίων την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου (Κισσάβου 11, ισόγειο).

Μια διαδραστική συζήτηση με τη σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια και Εύη Ξυραφά, συνεργάτη της Σχολής για 3η χρονιά, για τη σημασία των αρχών και αξιών στη ζωή των παιδιών και το πώς μπορούν να μεταδοθούν.

Θέματα που θα καλυφθούν:

  • Τι είναι οι αξίες και γιατί είναι σημαντικές.
  • Πώς να ανακαλύψετε τις δικές σας αξίες.
  • Τι είναι οι αρχές και πώς μεταδίδονται.
  • Γιατί είναι επικίνδυνο να μεγαλώνουν τα παιδιά χωρίς αρχές και αξίες.
  • Γονείς παράδειγμα προς μίμηση.

Βιογραφικό Σημείωμα της εισηγήτριας:

Η κ. Εύη Ξυραφά εργάζεται ως σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και ως εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Έχει εργασιακή εμπειρία ως καθηγήτρια προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στους τομείς της Επικοινωνίας και της Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων στα κολλέγια: Mediterranean College, European University, New York College, καθώς και σε αρκετά Δημόσια ΙΕΚ. Ακόμη έχει εργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης της ΤΕΑΜ Α.Ε. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων με αντικείμενο την εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών και μεγάλων ελληνικών εταιρειών. Ήταν, επίσης, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Dale Carnegie σε προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών, σε θέματα Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης πελατών και Ομαδικής συνεργασίας.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων σχετικά με την Επικοινωνία, την Επιχειρηματικότητα και το HR. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Το 2010 δημιούργησε μαζί με την ομάδα της το διαδικτυακό περιοδικό flowmagazine.gr, στο οποίο αρθρογραφεί συστηματικά. Το περιοδικό βασίζεται στην ιδέα προβολής μιας θετικής στάσης ζωής μέσα από όλους τους τομείς. Στόχος της είναι η προώθηση θετικών μηνυμάτων και η προβολή θετικών ενεργειών, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.

Το 2013 ξεκίνησε τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα Believe in You, με στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους όνειρα και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή.  Όραμα του Believe in You είναι να κάνει τη γνώση για δεξιότητες ζωής, προσιτή σε όλο τον κόσμο!

Από τον Ιανουάριο του 2014 διοργανώνει workshops και εκπαιδευτικά σεμινάρια, μέσω της δράσης του Believe in You,  μυώντας τον κόσμο σε έναν θετικότερο τρόπο σκέψης και ζωής. Η θεματολογία των σεμιναρίων καλύπτει μεγάλη γκάμα, με βασικούς άξονες την ενδυνάμωση, επικοινωνία, εργασία, επιχειρηματικότητα και τον έρωτα. Πιο αναλυτικά, τα σεμινάρια αφορούν σε θετική σκέψη, αυτοπεποίθηση, διαχείριση άγχους, διεκδικητικότητα, διαπραγματεύσεις κ.α. Έχει υλοποιήσει ακόμα και πρωτότυπα σεμινάρια, όπως το «Πώς να καλλιεργήσετε χιούμορ»! Πέρα από τα μεμονωμένα σεμινάρια, υλοποιεί και τρίμηνα εκπαιδευτικά προγράμματα για ολοκληρωμένη εκμάθηση δεξιοτήτων: το Life Skills Training και το Communication Skills Training. 

Τέλος, παρέχει και συμβουλευτική ατομικά, για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet