Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ενημέρωση για την επίθεση άγνωστου άνδρα σε παιδιά στα Μελίσσια από τη Ν. Κοσμοπούλου

0
1412 Προβολές

Διευκρινίσεις σχετικά με τις επιθέσεις ενός άγνωστου άνδρα σε ανήλικα παιδιά στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στα Μελίσσια, έδωσε η αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Νατάσσα Κοσμοπούλου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019.

Η κ. Κοσμοπούλου είπε ότι είχε επικοινωνία με το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, απ’ όπου ενημερώθηκε ότι υπήρχε μόνο ένα κρούσμα επίθεσης, αυτό σε ένα 11χρονο κορίτσι την περασμένη Τρίτη, υπόθεση για την οποία οι γονείς του παιδιού έχουν καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων. Το παιδί, όπως πρόσθεσε η κ. Κοσμοπούλου, έχει περιγράψει το άτομο που το χτύπησε ως έναν «φαλακρό άνδρα».

Από εκεί και πέρα, την επόμενη μέρα καταγγέλθηκε ότι και ένα 14χρονο αγόρι είχε δεχθεί επίθεση από κάποιο άγνωστο άτομο, αλλά το ίδιο στην κατάθεσή του είπε ότι «νόμιζε ότι το είχε κυνηγήσει ένας φαλακρός άνδρας», η περιγραφή του οποίου ωστόσο, που έδωσε στους αστυνομικούς, δεν ταίριαζε με αυτήν που είχε δώσει το 11χρονο κορίτσι.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε η αντιδήμαρχος, η κεντρική πλατεία Μελισσίων φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις, ακόμη και στη διάρκεια της νύχτας.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά και τη φημολογούμενη μεταφορά προσφύγων στην πτέρυγα Μπόμπολα, στο νοσοκομείο «Αμ. Φλέμινγ», στα Μελίσσια, ο επικεφαλής της παράταξης Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος, ρώτησε -στην ίδια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου- τη δήμαρχο Πεντέλης εάν προτίθεται να προσφύγει σε υπηρεσίες ιδιωτικής φύλαξης, προκειμένου να διασφαλισθούν «η ασφάλεια των πολιτών, αλλά και η δημοτική περιουσία». Η κ. Δήμητρα Κεχαγιά δεσμεύθηκε ότι θα ενημερώσει τον δημοτικό σύμβουλο στην επόμενη συνεδρίαση του Σώματος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up