Παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων ο Κώστας Παπασπηλίου
Πολιτική

Παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων ο Κώστας Παπασπηλίου

Παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων ο επικεφαλής της παράταξης Πρόοδος στα Βριλήσσια, Κώστας Παπασπηλίου.

Απευθυνόμενος προς τους δημότες Βριλησσίων, ο κ. Παπασπηλίου δηλώνει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της «αποτυχίας» της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 και ως εκ τούτου παραιτείται από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και αποχωρεί από τα κοινά της πόλης των Βριλησσίων.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του κ. Παπασπηλίου στη σελίδα της παράταξης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Αγαπητοί μου φίλοι,

Ασχολήθηκα ανελλιπώς με τα κοινά του Δήμου μας, από τα δεκαοκτώ μου χρόνια. Στην πολύχρονη παρουσία μου, πήρα τολμηρές πρωτοβουλίες και επέδειξα σταθερή αγωνιστικότητα για την αντιμετώπιση καυτών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής μας. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι συνδημότες, επιδείκνυα πάντα ήθος, γνώση και πρακτική δυνατότητα.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κατήλθα με συνεργάτες επιτυχημένους επαγγελματικά και με τεχνογνωσία για όλες τις ανάγκες του Δήμου. Το πρόγραμμά μας κάλυπτε όλο το κοινωνικό φάσμα και κατά γενική ομολογία ήταν οραματικό και τεκμηριωμένο. Για πρώτη φορά τέθηκαν στην κρίση των πολιτών επεξεργασμένες θέσεις για το περιβάλλον, την πολεοδομία, την ασφάλεια, την πρωτοβάθμια υγεία, την ανεργία, τον πολιτισμό, τα εθνικά θέματα κ.ά.

Το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών δεν δικαίωσε την προσπάθειά μας. Οι προτάσεις μας δεν άγγιξαν τους δημότες μας. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη της αποτυχίας, σας αναγγέλλω την παραίτησή μου από το Δημοτικό Συμβούλιο και τα κοινά των Βριλησσίων. Ο συνδυασμός Πρόοδος στα Βριλήσσια θα συνεχίσει τη δημιουργική παρουσία του, με ανανέωση στα πρόσωπα και το πρόγραμμά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet