Σε αγιασμούς βρεφονηπιακών σταθμών της Αγίας Παρασκευής η Νέα Αρχή
Κοινωνία

Σε αγιασμούς βρεφονηπιακών σταθμών της Αγίας Παρασκευής η Νέα Αρχή

Σε τελετές αγιασμού σε βρεφονηπιακούς και νηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Συγκεκριμένα στις τελετές αγιασμού του β’ βρεφονηπιακού και ε’ νηπιακού σταθμού παρέστη το στέλεχος της παράταξης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΙΣΔΑΠ, Χρήστος Γιαννακάκος. Ο κ. Γιαννακάκος, αφού συνεχάρη τις προηγούμενες διοικήσεις και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για όσα προσφέρουν στα παιδιά, καθώς και καλή χρονιά σε όλους.

Στις τελετές αγιασμού του γ´και του δ´βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, Γιώργος Οικονόμου, και το στέλεχος της παράταξης Χρήστος Γιαννακάκος. Ο κ. Οικονόμου, αφού ευχήθηκε στα παιδιά, τα στελέχη και τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς, συνεχάρη την προηγούμενη διοίκηση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα. Ακολούθως προέταξε την ανάγκη και την προσπάθεια να βρεθεί σύντομα λύση για όλα τα παιδιά που έμειναν εκτός των σταθμών και για συνεχή βελτίωση των υποδομών και της λειτουργίας τους. Ο κ. Γιαννακάκος παίρνοντας τον λόγο ευχαρίστησε ως γονιός όλους όσοι συνέβαλαν στο να μεγαλώνουν πολύ σωστά τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet