Χ. Μαυρουδής: Τι διδαχθήκαμε από τον 8ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς
Αθλητισμός

Χ. Μαυρουδής: Τι διδαχθήκαμε από τον 8ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς

Με την ολοκλήρωση του 8ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς εξέδωσε ο αντιδήμαρχος αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών και Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου, Χάρης Μαυρουδής, σε ανακοίνωσή του μιλά για τα μηνύματα από τη διοργάνωση, αλλά και για τους ανθρώπους που εργάσθηκαν για την επιτυχία της.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος αναφέρει:

Ο 8ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι αθλητές, με τη συμμετοχή τους, μας δίδαξαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να συλλογιστούμε τη δυνατότητα όλων μας να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε. Να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να βρίσκουμε εκείνες τις ψυχικές δυνάμεις που χρειάζονται προκειμένου να πραγματώνουμε τους στόχους μας. Να μάθουμε να συμμετέχουμε σε μια συλλογική προσπάθεια, χειροκροτώντας και αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του συμπολίτη μας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, όλες και όλους τους συμμετέχοντες για την άριστη συνεργασία και να τους συγχαρώ για τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους. Τους εθελοντές οι οποίοι, με την παρουσία τους, το χαμόγελό και την προσπάθειά τους να εμψυχώσουν τους αθλητές, συντέλεσαν και έκαναν εφικτή αυτή τη «γιορτή» της πόλης μας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους συνέβαλαν στην οργάνωση του 8ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς και κυρίως τους συνεργάτες μου, τους εργαζόμενους στη διεύθυνση αθλητισμού και των υπολοίπων υπηρεσιών του Δήμου, οι οποίοι είναι οι αθέατοι πρωταγωνιστές αυτής της διοργάνωσης και οι οποίοι καθημερινά προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αθλητισμού, ώστε να έχουν όλοι οι Πολίτες του Χαλανδρίου τη δυνατότητα συμμετοχής στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου, στον 9ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet