Δεν σταματά να μας ξαφνιάζει ευχάριστα ο δήμαρχος Τρικκαίων
Πρόσωπα

Δεν σταματά να μας ξαφνιάζει ευχάριστα ο δήμαρχος Τρικκαίων

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, δεν μας ξαφνιάζει μόνο για τις καινοτομίες που έχει εφαρμόσει στον Δήμο που διοικεί, αλλά και για το αυτοδιοικητικό ύφος και ήθος που τον διακρίνουν. Απόδειξη αυτού η τελευταία κίνησή του να ζητήσει έγγραφη συγγνώμη από επαγγελματίες και κατοίκους μιας οδού, στα Τρίκαλα, οι οποίοι -από ασυνεννοησία μεταξύ των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και της υπηρεσίας ύδρευσης- ταλαιπωρούνται επί ένα τετράμηνο. Και δεν έμεινε εκεί, αλλά απάλλαξε τους συγκεκριμένους πολίτες από την υποχρέωση καταβολής των σχετικών λογαριασμών της υπηρεσίας ύδρευσης, δίνοντάς τους έκπτωση 100%!

«Ό,τι ήταν να πάει στραβά πήγε σε αυτήν την περίπτωση», είπε αφοπλιστικά ο κ. Παπαστεργίου στο δημοτικό ραδιόφωνο «Επικοινωνία 94FM» και στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», σε συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Είναι αλήθεια ότι αδυνατούμε να εντοπίσουμε ανάλογη περίπτωση συμπεριφοράς δημάρχου προς πολίτες του δήμου του και για τούτο θεωρούμε ότι η κίνηση του κ. Παπαστεργίου είναι από αυτές που δίκαια συζητούνται. Ευχόμαστε ο δήμαρχος Τρικκαίων να βρει μιμητές και ανάμεσα στους υπόλοιπους αιρετούς, οι οποίοι θα ακολουθήσουν την τακτική του όχι μόνο σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά «αντιγράφοντας» και τον «ανοιχτόμυαλο» τρόπο που διοικεί τον δικό του Δήμο…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet