Συνεχίζονται οι συνοικιακές συνελεύσεις στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι συνοικιακές συνελεύσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί έξι συνοικιακές συνελεύσεις σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη για τον μήνα Οκτώβριο. Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Εκτέλεσης Συμμετοχικού Προϋπολογισμού, Αλέξης Μακρής, και ο εντεταλμένος των Συνοικιακών Συνελεύσεων, δημοτικός σύμβουλος Νικήτας Κόκαλης, καθώς και σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς συμμετέχουν στις διαδικασίες, διαμορφώνοντας άμεση αντίληψη των προβλημάτων των πολιτών.

Η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει σχετικά με τις συνοικιακές συνελεύσεις:

Ο θεσμός των συνοικιακών συνελεύσεων ριζώνει για τα καλά στη συνείδηση των δημοτών του Δήμου Κηφισιάς, όπως καταδεικνύεται από την ευρεία συμμετοχή των κατοίκων.

Στον Δήμο μας  από το 2014 έχουν πραγματοποιηθεί εκατοντάδες συνοικιακές συνελεύσεις οι οποίες βοήθησαν σε πολλούς τομείς όπως στην επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας, την άμεση επίλυση τεχνικών θεμάτων από τα αρμόδια συνεργεία αλλά και στη συγκέντρωση και ιεράρχηση προτεραιοτήτων για τον Συμμετοχικό Προϋπολογισμό μέσω της προεργασίας των Συνοικιακών Συμβουλίων.

Ο θεσμός των συνοικιακών συνελεύσεων σκοπό έχει την εδραίωση της άμεσης δημοκρατίας και διαβούλευσης με τους πολίτες, αλλά και την άμεση βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Επόμενες Συνοικιακές Συνελεύσεις που έχουν προγραμματιστεί:

  • Πέμπτη 17/10/2019 στις 18:30 στη Νέα Κηφισιά (από Ελαιών έως περιοχή Ούλεν) στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αγίας Τριάδος (Παυσίλυπου 1 & Κηφισού).
  • Παρασκευή 18/10/2019 στις 18:30 στην Πολιτεία Κηφισιάς στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς (πλατεία Πολιτείας).
  • Δευτέρα 21/10/ 2019 στις 18:30 στη συνοικία «Μορτερό» Νέας Ερυθραίας στο Εντευκτήριο Αγίας Ματρώνας (Ηλία Βενέζη & Σπύρου Λούη).

«Η συμμετοχή των δημοτών στις Συνοικιακές Συνελεύσεις είναι η δύναμη και η φωνή του Δήμου» τονίζει η διοίκηση του Δήμου καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στις συνελεύσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet