Δ. Κεχαγιά: Ακατάλληλος ο χώρος της Πτέρυγας Μπόμπολα για τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Ακατάλληλος ο χώρος της Πτέρυγας Μπόμπολα για τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων

Συνεχίζει η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, τις εμφανίσεις της στον Τύπο και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα έτσι ώστε να γνωστοποιήσει στους πολίτες το θέμα της μεταφοράς μεταναστών/προσφύγων στην πτέρυγα Μπόμπολα του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης σημειώνει: Με την πιο πρόσφατη χθεσινή της παρουσία το μεσημέρι στον τηλεοπτικό σταθμό Attica ΤV και την απογευματινή της στον τηλεοπτικό σταθμό Νέο Κανάλι, εξέφρασε εκ νέου την αντίθεσή της με την επιχειρούμενη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταφορά μεταναστών/προσφύγων στην  πτέρυγα Μπόμπολα στα Μελίσσια και ζήτησε την άμεση ανάκληση της σχετικής απόφασης του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Μεταξύ άλλων η δήμαρχος ανέφερε: «Είμαστε διατεθειμένοι να βγούμε στους δρόμους για να σταματήσουμε τη μεθόδευση αυτή. Δεν έχουμε απαντήσεις ως προς τον συνολικό σχεδιασμό και τι θα απαιτηθεί από εμάς ώστε να συνεισφέρουμε καθώς είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε, στο μέτρο που μας αναλογεί και μπορούμε. Έχουμε τη διάθεση να συζητήσουμε και είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο. Για τον συγκεκριμένο χώρο όμως λέμε κατηγορηματικά όχι».

Δείτε τις δύο τηλεοπτικές εμφανίσεις της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά στους παρακάτω συνδέσμους:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet