Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής από τον ΔΟΠΑΠ Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής από τον ΔΟΠΑΠ Παπάγου – Χολαργού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με τον συγγραφέα μυθιστορημάτων, θεατρικών έργων και παιδικών βιβλίων Αντώνη Κρύσιλα διοργανώνει σεμινάριο δημιουργικής γραφής διάρκειας τριών μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν τον κόσμο της συγγραφής και της λογοτεχνίας παρέα με έναν καταξιωμένο Έλληνα συγγραφέα και να μυηθούν στα θεωρητικά και τεχνικά ζητήματα της συγγραφής μυθιστορημάτων και σύντομων ιστοριών.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τις 4 Νοεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 18:00 έως τις 20:30 στην αίθουσα σεμιναρίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Αγαμέμνονος 4, 3ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6549033 (ΔΟΠΑΠ) και 6934 679463 (κινητό διδάσκοντος).

Επίσης μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.dopap.gr) και να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail: [email protected].

Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής από τον ΔΟΠΑΠ Παπάγου – Χολαργού / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet