Τον δήμαρχο συνάντησαν μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία»
Κοινωνία

Τον δήμαρχο συνάντησαν μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία»

Εθιμοτυπική συνάντηση είχαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία» με τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, στον οποίο -και στη δημοτική αρχή του- ευχήθηκαν εποικοδομητική θητεία για το καλό της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με τον δήμαρχο τέθηκαν νέοι στόχοι και προγραμματισμός στη μεταξύ τους συνεργασία και μεγαλύτερη ενίσχυση και συμπαράσταση στο έργο του συλλόγου, «για τη συνεχή στη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τις ρίζες μας και τους προγόνους μας».

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Γιώργος Γαζεπίδης, ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων, Δημήτρης Ιακωβίδης, η ταμίας, Βούλα Σταυρίδου, η γενική γραμματέας Μαίρη Μπολέτη και τα μέλη Ελισάβετ Παπάζογλου και Γιάννης Πιττός.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με χαρά υποδέχθηκα σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο ενός από τους πιο δραστήριους συλλόγους του Δήμου μας, του Συλλόγου “Ιωνία”, που κάνουν εξαιρετική δουλειά για τη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Μικρασιατών, τιμώντας τους προγόνους μας και την ιστορία μας. Και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η στενή συνεργασία Δήμου και Συλλόγου θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί τα επόμενα χρόνια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet