Δεν πέρασε από το Δ.Σ. Χαλανδρίου πρόταση ψηφίσματος της διοίκησης
Κοινωνία

Δεν πέρασε από το Δ.Σ. Χαλανδρίου πρόταση ψηφίσματος της διοίκησης

Πρόταση ψηφίσματος για την άμεση κατάργηση της απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στους δήμους κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου η διοίκηση του Δήμου, η οποία όμως δεν εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε σχετική ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, επισημαίνει:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου είναι κατηγορηματικά αντίθετο σε κάθε νομοθετική διάταξη, όπως αυτή του άρθρου 179 του πρόσφατου πολυνομοσχεδίου με την οποία προωθείται η μεταφορά δημόσιων υπηρεσιών, ιδιαίτερα των ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού, των δήμων σε ιδιώτες. Ζητά την άμεση κατάργηση της απαγόρευσης προσλήψεων σε κρίσιμες για την εξυπηρέτηση των πολιτών δημοτικές υπηρεσίες και την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών των δήμων με μόνιμο προσωπικό».

Αυτό είναι το ψήφισμα που πρότεινε ο δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου και ΔΕΝ πέρασε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Την πρόταση στήριξαν οι 17 δημοτικοί σύμβουλοι που προέρχονται από τις τέσσερις συμπράττουσες παρατάξεις της διοίκησης του Δήμου (Αντίσταση + Πράσσος, Λαδόπουλος, Νταβίας), ενώ αρνήθηκαν θετική ψήφο εκτός των παρατάξεων των κ. Θωμά, Κουράση, Κρανίδη, Ανδριόπουλου (αναμενόμενο) και οι παρατάξεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και της ΛΑΕ (το είδαμε κι αυτό).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet