Το Σωματείο «Καπετάν Μίκης Ζέζας» τίμησε τη μνήμη του Παύλου Μελά
Κοινωνία

Το Σωματείο «Καπετάν Μίκης Ζέζας» τίμησε τη μνήμη του Παύλου Μελά

Το Σωματείο «Καπετάν Μίκης Ζέζας – Φίλοι Παύλου Μελά» τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακεδονομάχου ήρωα Παύλου Μελά, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στον Ι.Ν.Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς, χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Κηφισιάς – Αμαρουσίου και Ωρωπού, κ.κ. Κύριλλου. Ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον γραμματέα του Σωματείου  δρ. Μαρίνο Παπαδόπουλο, δικηγόρο.

Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων έλαβε χώρα στον ανδριάντα του Μακεδονομάχου επί της πλατείας Κεφαλαρίου Κηφισιάς. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η παιδική χορωδία των «Τροβαδούρων Κηφισιάς» και οι «Μικροί Τροβαδούροι», με το τραγούδι του Παύλου Μελά και τον Εθνικό Ύμνο.

Στεφάνια κατέθεσαν ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης  Αμαρουσίου – Κηφισιάς και Ωρωπού, ο κ. Πάνος Ραυτόπουλος, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου «Καπετάν Μίκης Ζέζας», ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλήτης, εκ μέρους του δημάρχου Κηφισιάς, ο κ. Γιάννης Κουργιανίδης, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο. κ. Ευάγγελος Στόγιος, εκπρόσωπος του συλλόγου απογόνων Μακεδονομάχων Θεσσαλονίκης «Παύλος Μελάς», η κ. Ολυμπία Καλού, πρόεδρος του συλλόγου «Τροβαδούροι Κηφισιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet