Β. Καραβάκος: Η Μεταμόρφωση δεν διατίθεται για παιχνίδια με τα σκουπίδια
Κοινωνία

Β. Καραβάκος: Η Μεταμόρφωση δεν διατίθεται για παιχνίδια με τα σκουπίδια

«Η Μεταμόρφωση δεν διατίθεται για παιχνίδια με τα σκουπίδια» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, Βασίλης Καραβάκος, με αφορμή πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες «σχεδιάζεται εγκατάσταση διαχείρισης απορριμμάτων στη Μεταμόρφωση, κοντά στον χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής».

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραβάκος επισημαίνει:

Η Μεταμόρφωση δεν διατίθεται για παιχνίδια με τα σκουπίδια

Συγκεκριμένες πληροφορίες το τελευταίο διάστημα επιμένουν ότι, με πρωταγωνιστή τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων, σχεδιάζεται εγκατάσταση διαχείρισης απορριμμάτων στη Μεταμόρφωση, κοντά στον χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Ηρακλείου.

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση θέλει να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι η πόλη μας δεν προσφέρεται για παιχνίδια με τα απορρίμματα, εν αγνοία του Δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων της. Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να διαχειριστούν τα απορρίμματά τους χωρίς τις συνέπειές τους αυταπατώνται. Όσοι νομίζουν ότι βρήκαν το εφαλτήριο για νέες κερδοφορίες να το ξεχάσουν. Ειδικά σε ότι αφορά τη Μεταμόρφωση.

Το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι ίσως το πιο σοβαρό αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται άμεσα σημαντικές αποφάσεις – τομή στην ως τώρα λογική. Από το 2014 η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση προτείνει ως άμεση λύση την καθολική διαλογή στην πηγή. Αυτή είναι η κατεύθυνση που πρέπει να υιοθετήσουμε όλοι σήμερα. Κάθε άλλη λύση δεν μπορεί να είναι αποδεκτή επειδή είναι επιζήμια για το περιβάλλον, την πόλη μας, τους κατοίκους της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet