Ατρόμητος Μεταμόρφωσης και Βριλήσσια στους «16» του κυπέλλου ΕΣΠΑ
Αθλητισμός

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης και Βριλήσσια στους «16» του κυπέλλου ΕΣΠΑ

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης και Βριλήσσια συνεχίζουν στη φάση των «16» του κυπέλλου ΕΠΣΑ, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου που έχασε ανέλπιστα από την Κοψαχείλα, στην 1η αγωνιστικής της 4ης φάσης του θεσμού.

Κυνήγησε μέχρι τέλους και κέρδισε την πρόκριση ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης τα έδωσε όλα στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσηςς/Λυκόβρυσης και επικράτησε της Κηπούπολης με σκορ 4-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23′, με τον Τσερώνη, αλλά ισοφαρίστηκαν στο 61′, με το εύστοχο πέναλτι του Τζαμαλή.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όπου στο 111′ και πάλι με τον Τζαμαλή οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, ωστόσο δύο λεπτά πριν το «φινάλε» του έξτρα χρόνου ο Κοντοσταύρος, με πέναλτι, ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας την υπόθεση πρόκριση στα πέναλτι. Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι και τελικώς επικράτησαν με 4-2.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Βασιλείου για τον Ατρόμητο, στο 92′ και Λάπας για την Κηπούπολη, στο 104′.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Μαργαρίτης, Παπαϊωάννου (46’ Κοντοσταύρος), Κανδρής, Σαρηγιαννόπουλος, Καπελές, Μπουγιάς, Τσερώνης, Κερσούκου, Κακαμπάκος (80’ Δέμης), Διτορεάνου (110’ Βούλγαρης), Καπλάνης (75’ Βασιλείου).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αγγελόπουλος Γ., Τσαμούρης (88’ Πολυζωγόπουλος) Αγγελόπουλος Θ., Λάπας, Βλάσσης, Φαρμάκης (58’ Λίτσας), Ασκοτίδης, Ζαχαρής, Αγγελόπουλος Ε. (65’ Λαγός), Κούρτης (58’ Τζαμαλής), Κουφογιάννης.

Στα πέναλτι «λύγισαν» τον Άγιαξ Ταύρου τα Βριλήσσια

Όμορφο παιχνίδι παίχθηκε και στο γήπεδο «Χ. Παυλίδης» μεταξύ του Άγιαξ Ταύρου και των Βριλησσίων, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8′, με τον Επταήμερο, για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 34′ με τον Χατζηπαναγιώτη. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 38′, με τον Χαλίλι, για να έρθει ο Θαναηλάκης στο 82′, να ισοφαρίσει για τον Άγιαξ και να στείλει το παιχνίδι στην παράταξη.

Εκεί, στο 100′ ο Αραμπατζής έδωσε και πάλι προβάδισμα στους Βριλησσιώτες, αλλά ο Χαλίλι δεν είχε… πει την τελευταία κουβέντα του, ισοφαρίζοντας και πάλι για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι, όπου η ομάδα των Βορείων Προαστίων στάθηκε τυχερότερη και πήρε το «εισιτήριο» για τη φάση των «16».

ΑΓΙΑΞ (Δημήτρης Κοσμάς): Ζούλιας, Σωτηρόπουλος, Παπαβασιλόπουλος (46′ Γούλας), Στρέφι, Γαλάνης, Σιώζος (104′ Σκουρτάι), Ερμάλ, Καβαλάρης (83΄Κλειδής), Θαναηλάκης, Χαλίλι, Γκούφας (75 Ντελίου).

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τζεβελεκίδης, Κυρκίλης, Αυγερόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκρεκός, Μπακέας, Τίνγκας (46′ Κόκκινος), Μακρής (119′ Καναβός), Επταήμερος (62′ Αραμπατζής), Χατζηπαναγιώτης, Γκιονάι (91′ Κουρής).

Η Κοψαχείλα «πέταξε εκτός» τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος» του Π. Φαλήρου, η Κοψαχείλα (ομάδα Β’ ΕΠΣΑ) έκανε την έκπληξη, πετώντας εκτός θεσμού τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 2-0.

Ο Γκιόλας, στο 26′ και ο Αγγελόπουλος, στο 57′, ήταν οι «δράστες» των γκολ, απέναντι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις στη βασική ενδεκάδα της.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Τεκίδης, Μυλωνάς, Πελεκάσης, Χιόνας, Τσίκος (40′ Γιουβρής), Κουρουβακάλης, Φόνσος Ι., Τζουμάκας (57′ Αγγελόπουλος), Γκιόλας (62 Τσιλίκης), Οντατζής, Αυλωνίτης (67′ Βεισάι).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος): Βασσάλος, Κουτσογκίλας Π., Βλογιαννίτης, Παπαδόπουλος (46′ Πολυμενος), Κούκος, Ψάλλας (46′ Μπαλαχτσής), Νούσης (46′ Κουστουμπάρδης), Απειρανθίτης, Παπαδάκης, Τζανετής (46′ Τζανετης), Καλημέρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet