Αστυνομικοί συνέλαβαν 35χρονο αλλοδαπό για διαρρήξεις αυτοκινήτων σε Μαρούσι, Χαλάνδρι και Αγ. Παρασκευή
Κοινωνία

Αστυνομικοί συνέλαβαν 35χρονο αλλοδαπό για διαρρήξεις αυτοκινήτων σε Μαρούσι, Χαλάνδρι και Αγ. Παρασκευή

Στα χέρια αστυνομικών της Άμεσης Δράσης έπεσε 35χρονος αλλοδαπός το απόγευμα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου 2019, στο Μαρούσι, λίγο αφότου είχε διαπράξει κλοπή από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή.

Ειδικότερα, ο δράστης, με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων, παραβίασε το αυτοκίνητο και εισήλθε σε αυτό, ωστόσο έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 730 ευρώ, ένας παρεμβολέας κεντρικού κλειδώματος (immobilizer) και ένα ζευγάρι γάντια. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα ρολόι, ένας φακός φωτογραφικής μηχανής και τρία ζευγάρια γυαλιά, των οποίων την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου προέκυψε ότι ο 35χρονος, μαζί με έναν 28χρονο συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαπράξει επιπλέον πέντε διαρρήξεις-κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στις περιοχές του Αμαρουσίου, του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet