Στάση αναμονής από διαπαραταξιακή Πεντέλης για τους πρόσφυγες και μετανάστες
Κοινωνία

Στάση αναμονής από διαπαραταξιακή Πεντέλης για τους πρόσφυγες και μετανάστες

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 συγκλήθηκε, έπειτα από πρόσκληση της δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά, η ορισθείσα από το Δημοτικό Συμβούλιο διαπαραταξιακή επιτροπή για το θέμα της φερόμενης εγκατάστασης προσφύγων/μεταναστών στην Πτέρυγα Μπόμπολα του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια.

Στην επιτροπή, όπου συμμετείχαν όλες οι παρατάξεις, συζητήθηκαν διεξοδικά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει έπειτα από τη μεταφορά της διαχείρισης του συγκεκριμένου θέματος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.

«Οι επαφές που έγιναν από πλευράς Δήμου την προηγούμενη Κυριακή 27/10/2019 με τον υφυπουργό οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση επανασχεδιάζει το θέμα από μηδενική βάση» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου και, ως εκ τούτου, κρίθηκε σκόπιμη η απόσυρση του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης (30/10) «Λήψη απόφασης σχετικά με την κλιμάκωση των ενεργειών του Δήμου για την αποτροπή της επιχειρούμενης εγκατάστασης ανηλίκων μεταναστών και προσφύγων στο κτηριακό συγκρότημα της πτέρυγας Μπόμπολα του Γ.Ν. Μελισσίων «Αμ. Φλέμινγκ», επί της οδού Λ. Πηγής 6, Μελίσσια».

Την απόφαση υπογράφουν οι εξής:

  • Δήμητρα Κεχαγιά, δήμαρχος Πεντέλης, Επικεφαλής ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
  • Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
  • Άγγελος Παλαιοδήμος, επικεφαλής ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ
  • Αντώνης Φειδοπιάστης, επικεφαλής ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ
  • Σπύρος Κωνσταντάς, επικεφαλής ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
  • Γιώργος Κατσικογιάννης, επικεφαλής ΠΕΝΤΕΛΗΘΕΝ – ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet