Κύπελλο ΕΠΣΑ: Νίκες-πρόκριση για Χολαργό, Αγ. Παρασκευή, Κηφισιά και Πανερυθραϊκό
Αθλητισμός

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Νίκες-πρόκριση για Χολαργό, Αγ. Παρασκευή, Κηφισιά και Πανερυθραϊκό

Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Κηφισιά και Πανερυθραϊκός πέρασαν νικηφόρα την 1η αγωνιστική της 4ης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, και «σφράγισαν» τα «εισιτήριά» τους για τη συνέχιση της πορείας τους στον θεσμό.

Αντιθέτως, το Ηράκλειο -«θύμα» της Κηφισιάς- στρέφεται πλέον αποκλειστικώς στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.

Τεράστια νίκη-πρόκριση του Χολαργού στην Ηλιούπολη

Τεράστια νίκη-πρόκριση για τον Χολαργό μέσα στο γήπεδο της Ηλιούπολης, με σκορ 2-1, που δείχνει ότι η ομάδα των Βορείων είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Βουλτσίδης, στο 59′, ήταν αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ των φιλοξενουμένων, για να τον ακολουθήσει στο 74′ ο Πρεβόλης, που με σουτ έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χολαργός θα αναγκαστεί να παίξει με 10 παίκτες, αφού θα χάσει τον Μιχελή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά η μόνη συνέπεια γι’ αυτό είναι το γκολ που δέχθηκε στο 87′ από τον Ρέτζο, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

Τελικώς, και ο σκόρερ των γηπεδούχων δύο λεπτά αργότερα αντίκριζε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του κι εγκατέλειπε τον αγωνιστικό χώρο.

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Μωραΐτης, Σταύρου (15′ λ.τρ. Γάγγος), Καλαντζής, Ρέτζο, Θυμιανός, Γεωργιάδης, Κωτσερίδης (83′ Φούφας), Αγκόλι (53′ Αλσινιο), Φέρτης (54′ Γκούγκας), Σαλαπάτας, Ορφανός.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Γιαννόπουλος, Δαρδαμάνης, Ζυγούρης, Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Λεβέντης (88′ Βάσιλας), Τσίρος, Βουλτσίδης, Κοτσολάκος (73′ Ζώης), Πρεβόλης (83′ Αλικάι (88′ Πασουμίδης).

Η Κηφισιά δεν άφησε περιθώρια στο Ηράκλειο

Στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας το Ηράκλειο υπέκυψε στην ανωτερότητα της Κηφισιάς, από την οποία και έχασε με σκορ 2-0.

Για τους Κηφισιώτες, που συνεχίζουν στην επόμενη φάση, σκόραραν ο Τεγούσης, στο 15′ και ο Γεωργόπουλος στο 44′.

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Μολφέσης, Σκόλα, Χατζηγιαννακός (46’ Σταυρογιάννης), Ζίζηλας (70’ Λιαπίδης), Μυλέρος, Τούμπας, Χρήστου, Καρώνης, Σπυριδάκης, Τζώρτζης (46’ Αντωνόπουλος), Φοινίκης (46’ Γεωργουδάκης).

Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Κόρμπας, Βλάχος, Έσλερ, Τεγούσης (46’ Τόσκας), Γεωργόπουλος, Κωνσταντίνου, Ρέντζης, Πετροδασκαλάκης (60’ Χριστοφιλλέας), Δρόσης (76’ Βέρμπης), Γκούμας, Κολακάς (79’ Κάκκος).

Στον έξτρα χρόνο πήρε την πρόκριση η Αγία Παρασκευή

Αν και χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης, η Αγία Παρασκευή κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων, κερδίζοντάς τον με σκορ 1-0, οπότε θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Κραψίτης στο 115ο λεπτό.

Στο 120′ ο Λαδόπουλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τη Santa με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλιαρίτσης, Αθανασίου, Ζαμάνης (46’ Τριανταφυλλίδης), Κολλινιάτης, Χατζίου, Σταμούλης (68’ Δημογιάννης), Λαζόπουλος, Μπουτσικάρης, Μπόλης, Τσοπανάκος (59’ Κραψίτης), Καρούντζος (90’ Ψαραδέλης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Μυλωνάς, Μπεκιάρης (46’ Βιτωράτος), Νταφόπουλος, Λάλα, Τσουκαλάς, Φραγκόπουλος, Μιχάλης (80’ Σταυρόπουλος), Πατέλης (60’ Κ. Παπαδόπουλος), Σιούτης, Καριατλής, Γεωργόπουλος (46’ Λαμπρόπουλος).

«Μέτρησε» η κλάση του Πανερυθραϊκού στο Περιστέρι

Στο γήπεδο Χωραφάς του Περιστερίου ο Πανερυθραϊκός δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στην Ανθούπολη, την οποία νίκησε με σκορ 2-0, «σφραγίζοντας το εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Μπαμπαλούκας στο 43′, με σουτ έξω από την περιοχή και ο Σουμελίδης, στο 51′, με πέναλτι, ήταν οι «δράστες» των δύο γκολ των φιλοξενουμένων.

Επίσης, η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε και ένα δοκάρι στο 32′, με τον Γεωργακόπουλο.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κουτσογιάννης):Μαρινόπουλος, Δούκας, Κακιώρης, Τομπουλίδης, Μπίμπιζας, Στρείδης, Καλέρμης (81′ Φανός), Μαντέλης (74′ Καγκής), Μιχαλακέλλης (52′ Τουφεξίδης), Αντωνόπουλος, Καρατσίκος (52′ Ρεστζοβ).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Αγγελόπουλος, Σουμελίδης (86′ Χασκής), Βαρκαρώτας, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κουβαράς, Καραπανογιωτίδης (74′ Δουγιέκος), Μπαλλής, Αναγνώστης (81′ Κουτσούπιας), Αραμπατζής (66′ Γλυνός), Μπαμπαλούκας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet