Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια: Παρακμή δημοτικού χώρου 15 στρεμμάτων στα Άνω Βριλήσσια
Κοινωνία

Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια: Παρακμή δημοτικού χώρου 15 στρεμμάτων στα Άνω Βριλήσσια

Για «παρακμή» δημοτικού χώρου έκτασης 15 στρεμμάτων στην είσοδο των Άνω Βριλησσίων κάνει λόγο η παράταξη Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια.

Η παράταξη, επικεφαλής της οποίας είναι ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πισιμίσης, επισημαίνει για τον χώρο στις οδούς Λ. Πεντέλης – Β. Ηπείρου και Λ. Αναπαύσεως:

15 στρέμματα ενός πολύτιμου δημοτικού χώρου στην είσοδο των Άνω Βριλησσίων (Λ. Πεντέλης, Β. Ηπείρου, Λ. Αναπαύσεως) έχουν διαμορφωθεί σε χώρο απόθεσης οικοδομικών υλικών και στάθμευσης αυτοκινήτων. Παρά την προεκλογική συζήτηση για άμεση αξιοποίηση του συγκεκριμένου οικοπέδου και τη δημιουργία χώρου πρασίνου και παιδότοπου, η δημοτική Αρχή εμφανίζεται παγερά αδιάφορη για την παρακμιακή του εξέλιξη. Μια εξέλιξη που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Προγραμματικά, άλλωστε, η Νέα Πνοή είχε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπλασης του χώρου αυτού και σύνδεσής του με το πάρκο της πρ. Ναυτικής Βάσης.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ζητήσαμε για άλλη μια φορά έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. με μοναδικό θέμα το ζήτημα του πάρκου της πρ. Ναυτικής Βάσης και του άμεσα σχετιζόμενου για εμάς χώρου στην είσοδο των Άνω Βριλησσίων. Η διοίκηση δεσμεύτηκε να το συγκαλέσει άμεσα. Αναμένουμε…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet