Με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης… έκανε πρωτομηνιά ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης… έκανε πρωτομηνιά ο Τ. Μαυρίδης

Πρωτομηνιά και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης αποφάσισε να αφιερώσει λίγη ώρα για να έρθει σε επαφή με τα «δευτεράκια» του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης, αποδεχόμενος πρόσκληση των μαθητών του τμήματος Β2 και με σκοπό να συνεισφέρει ως πολίτης στην ενίσχυση της βιβλιοθήκης του τμήματος. Ο κ. Μαυρίδης εμφανίστηκε στην αίθουσα του Β2 και εκτός από παιδικά βιβλία έφερε γλυκίσματα, καραμέλες και χυμούς για τους μαθητές.

Ο κ. Τάσος Μαυρίδης συνεχάρη τα παιδιά για την κίνησή τους να δημιουργήσουν βιβλιοθήκη στην τάξη τους, τους διάβασε ένα παραμύθι και πήρε ως δώρο τις ζωγραφιές τους. Σε αυτές τις ζωγραφιές οι μαθητές περιέγραφαν πώς θέλουν την πόλη τους.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Οι καλύτερες μου στιγμές είναι αυτές που περνάω με τα παιδιά της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Σήμερα ανταποκρίθηκα συνεισφέροντας στην ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Β2 Τμήματος, αλλά κι εγώ κέρδισα από αυτή τη συνάντηση, καθώς παρέλαβα υπέροχες ζωγραφιές, που αποτελούν ταυτόχρονα αιτήματα για τον δήμαρχο. Σε αυτές τις ζωγραφιές οι μαθητές περιγράφουν την πόλη όπως θα την ήθελαν. Με περισσότερα δένδρα, λουλούδια και ουράνια τόξα, δηλαδή χρώματα. Είναι αιτήματα που καλούμαι να ικανοποιήσω τα επόμενα χρόνια».

Ο ίδιος, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:

Πραγματικά είναι υπέροχο να ξεκινά ο μήνας και η ημέρα σου με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να αρνηθώ την πρόσκληση των μαθητών του Β2 τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης.

Έτσι, με πολύ χαρά και αγάπη επισκέφθηκα τα παιδιά της Β’ τάξης όπου μιλήσαμε για διάφορα θέματα. Με χαρά, επίσης, έδωσα ως δώρα λογοτεχνικά βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης της τάξης, έτσι ώστε τα παιδιά, μέσα από τον υπέροχο κόσμο των βιβλίων, να ταξιδέψουν και ακόμα, ως κέρασμα, γλυκίσματα καραμέλες και χυμούς για τα παιδιά.

Επίσης, με προσκάλεσαν τα παιδιά να διαβάσω ένα παραμύθι. Τέλος, μου έδωσαν υπέροχες ζωγραφιές με ευχαριστίες, αλλά και προτάσεις για το πώς θα κάνουμε τον Δήμο μας πιο όμορφο!!!

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου, καθώς και την υπέροχη δασκάλα των παιδιών Ιφιγένεια Σταμούλη, για την πρόσκληση αλλά και την υπέροχη δημιουργική δουλειά που κάνει κάθε μέρα, με πολύ αγάπη και πολλά χαμόγελα, όπως και όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολείων μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Σας ευχαριστώ πολύ, μέσα από τη καρδιά μου, ιδιαίτερα τους μικρούς μας μαθητές! Εύχομαι καλή πρόοδο με υγεία και κάθε καλό σε όλα τα παιδιά!!! Καλό Μήνα!!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet