Σύλλογος Πολυδρόσου: Παίζουν με την οδική ασφάλεια και τις ζωές περαστικών και κατοίκων;
Κοινωνία

Σύλλογος Πολυδρόσου: Παίζουν με την οδική ασφάλεια και τις ζωές περαστικών και κατοίκων;

Όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, Παναγιώτης Πάντος, πληροφορήθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου 2019, από κάτοικο του Πολυδρόσου και μέλος του Συλλόγου, για ένα νέο ατύχημα σημειώθηκε στη γνωστή διασταύρωση Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και Φραγκοκκλησιάς.

Οριζόντια σήμανση και σηματοδότες σε πλήρη ασυμφωνία…

Όπως αναφέρει ο κ. Πάντος, οι πινακίδες της κάθετης σήμανσης εξακολουθούν να είναι καλυμμένες, ενώ οι οριζόντιες σημάνσεις στο οδόστρωμα της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και Φραγκοκκλησιάς υποδεικνύουν υποχρεωτικές πορείες προς Μαρούσι και Χαλάνδρι για τους κινούμενους αντίστοιχα. Για το ζήτημα, όπως σημειώνει ο ίδιος, είχε προσωπικώς ενημερώσει τηλεφωνικώς την περασμένη Παρασκευή τον υπάλληλο Χ. Σελιώτη της Τεχνικής Υπηρεσίας Αμαρουσίου, ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει ότι θα ενημέρωνε τη διευθύντρια Μάρα Σεραφετινίδου.

«Παίζουν με την οδική ασφάλεια και τις ζωές περαστικών και κατοίκων;» αναρωτιέται ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου και προσθέτει δύο ακόμη ερωτήματα:

«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω οι διαμαρτυρίες του Συλλόγου και των κατοίκων για τη μονοδρόμηση της οδού Φραγκοκκλησιάς και την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο;

»Οι σταδιακά εφαρμοζόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον Ιούλιο 2019, τι χρονικό ορίζοντα υλοποίησης έχουν;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet