Vintage Bazaar για τα αδέσποτα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Vintage Bazaar για τα αδέσποτα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Vintage Bazaar για τα αδέσποτα ζώα διοργανώνει η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (ΖωΦιΨυ) από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγίας Σοφίας 1 & Ολυμπιονικών, Ν. Ψυχικό) με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Ένωσης.

Στο παζάρι vintage -και όχι μόνο!- ρούχων της ΖωΦιΨυ οι πολίτες θα βρουν ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ σε άριστη κατάσταση και εξαιρετικές τιμές.

Καλώντας τους πολίτες να προσφέρουν ρούχα που δεν χρησιμοποιούν η Ένωση επισημαίνει:

Τα ρούχα που αγαπήσατε και στέκονται στη ντουλάπα σας χαρίστε τα για να φορεθούν από κάποιον άλλον και να βοηθήσετε ένα αδέσποτο! Ανοίξτε ντουλάπες, ψάξτε πατάρια γιατί σίγουρα θα βρείτε ρούχα που δεν φοράτε πια αλλά κάποιος άλλος θα τα λατρέψει!

Οι προσφορές θα παραλαμβάνονται καθημερινά 09:00 – 14:00 στην Α’ Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell) και 10:00 – 14:00 στο Οικολογικό Πάρκο του Νέου Ψυχικού (Στρ. Μακρυγιάννη, Ν. Ψυχικό).

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Το vintage bazaar θα λειτουργεί ως εξής:

  • Παρασκευή 8/11, 17:00 – 20:00
  • Σάββατο 9/11, 11:00 – 17:00
  • Κυριακή 10/11, 11:00 – 16:00.

Λίγα λόγια για τη Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού:

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, που είχε ξεκινήσει το 1994. Στόχος μας είναι να βρούμε σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι’ αυτό έχουμε επιλέξει, να μην ακολουθούμε τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet