Ροή Ειδήσεων
Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Γ. Μυλωνάκης: Η αντιπολίτευση «δραπέτευσε» από τη συνεδρίαση του απολογισμού της δημοτικής αρχής Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των πολεοδομιών ζητεί η Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Κινηματογραφικές βραδιές από τις 18/6 έως τις 18/7 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Ημερίδα με θέμα «Οι Δήμοι στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης» από την ΚΕΔΕ Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival» Συνέντευξη Τύπου του Ν. Χαρδαλιά για την παρουσίαση του «Attica Roots Festival»

«Διαλέξεις Ιστορίας» για 4η συνεχή χρονιά στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

«Διαλέξεις Ιστορίας» για 4η συνεχή χρονιά στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Για 4η συνεχή χρονιά, ο καθηγητής Γιάννης Αντωνόπουλος, ιστορικός – διδάκτωρ Πανεπιστημίου Paris I Sorbonne, Παντείου Πανεπιστημίου, προσφέρει ευγενικά και φέτος στους πολίτες Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού τον χρόνο και τις γνώσεις του, με τον ίδιο πάντα καινοτόμο τρόπο διδασκαλίας, υλοποιώντας τις «Διαλέξεις Ιστορίας».

Από αυτόν τον μήνα θα ξεκινήσει ο τέταρτος κύκλος Διαλέξεων Ιστορίας καθώς και ο πρώτος κύκλος Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

Τα πεδία στα οποία θα κινηθούν φέτος οι διαλέξεις θα αφορούν στην τουρκική ιστορία και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, από τον 13ο έως τον 20ό αιώνα. Η αναφορά στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Πολιτισμό θα καλύψει το διάστημα από τον 16ο έως και τον 20ό αιώνα.

Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται δύο φορές τον μήνα, απόγευμα Τρίτης (19:00 – 20:30) στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγ. Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6749137) στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • 26/11/2019
  • 10/12/2019
  • 14 & 28/01/2020
  • 11 & 25/02/2020
  • 10 &24/03/2020
  • 7 & 28/04/2020.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η δημοτική σύμβουλος Έλση Δημουλά, αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΠΑ Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Δημοφιλή άρθρα