Μικτή Χορωδία Νέων ιδρύει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού
Πολιτισμός

Μικτή Χορωδία Νέων ιδρύει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού

Στο πλαίσιο διεύρυνσης των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου  Φιλοθέης – Ψυχικού, ο Δήμος ιδρύει Μικτή Χορωδία Νέων, με έδρα λειτουργίας το Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο.

Με μαέστρο την Κατερίνα Βασιλικού, η ίδρυση της Μικτής Χορωδίας Νέων έρχεται να καλύψει ένα κενό στην παραγωγή πολιτισμού του Δήμου και παράλληλα να δημιουργήσει έναν σημαντικό πόλο έλξης για όλους τους μουσικόφιλους ηλικίας από 12 έως 40 ετών.

Οι προοπτικές λειτουργίας περιλαμβάνουν εκτός από τις τακτικές πρόβες που θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη μεταξύ 19:00 – 21:00 και τη συμμετοχή σε συναυλίες, χορωδιακά φεστιβάλ, εντός και εκτός του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Η πρώτη εκδήλωση σχεδιάζεται να είναι η συμμετοχή της χορωδίας στην χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου.

Ο πρώτος κύκλος ακροάσεων θα πραγματοποιηθεί στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγίας Σοφίας 1 και Ολυμπιονικών), την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 από τις 16:00 έως τις 19:00, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας -πρόβας των μελών της  Χορωδίας Νέων με τη μαέστρο.

Η συμμετοχή στη χορωδία θα είναι αφιλοκερδής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Φιλοθέης – Ψυχικού (τηλ, 210 6752550, e-mail: [email protected]).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet