Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι… έρχονται στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων
Κινηματογράφος-Θέατρο

Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι… έρχονται στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων

Η παράσταση «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι» παρουσιάζεται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων (Κισσάβου 11).

Ώρα έναρξης: 1η παράσταση 17:30 και 2η παράσταση 19:30.

Ένα παραμύθι από τις «Χίλιες και μία νύχτες» που μεγάλωσε γενιές και γενιές και μιλά για τη δύναμη της φιλίας. Ένα μαγικό λυχνάρι… Ένας μοχθηρός μάγος… Μια τρυφερή ιστορία Αγάπης που βρίσκει εμπόδια…

Ο Αλαντίν, η Αϊσέ και ένα τζίνι, που εμφανίζεται ξαφνικά, μας ταξιδεύουν στη μαγευτική Βαγδάτη, σε μια πραγματικά παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Όλα αυτά επί σκηνής από την Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου.

Σπουδαίοι συντελεστές δημιούργησαν μια παράσταση με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια και την μοναδική μουσική επένδυση του αγαπημένου συνθέτη Μίμη Πλέσσα, που με τις μελωδίες του μας ταξιδεύει στην ονειρική Βαγδάτη!

Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Φρατζεσκάκη, ενός καταξιωμένου συγγραφέα και σκηνοθέτη στον χώρο του θεάτρου για παιδιά!

Τα εντυπωσιακά κοστούμια μάς μεταφέρουν στην Ανατολή και είναι σχεδιασμένα από την μοναδική στο είδος Σύλια Δεμίρη. Οι χορογραφίες του πολλά υποσχόμενου Ιάσονα Μανδήλα που έχει διδάξει και την κινησιολογία. Το εξαιρετικό σκηνικό κατασκεύασε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, η σκηνογραφία είναι του έμπειρου Σάββα Πασχαλίδη, ενώ την παράσταση φωτίζει ο Γιώργος Βαζαίος.

Παίζουν έξι επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση: Πάνος Κούλης, Μαρίνα Μπασέτα, Παναγιώτης Κατσίκης, Σωτήρης Κηπουρός, Θαλής Πολίτης, Έμυ Βαλή και Σταύρος Μαυρίδης.

Προπώληση εισιτηρίων: Γραφείο ΠΑΟΔΗΒ, Κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου). Ώρες 09:00-15:00.

Τιμές εισιτηρίων:

  • Προπώληση: 7 ευρώ
  • Ταμείο την ημέρα της παράστασης: 8 ευρώ.
«Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι»
στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet