Πέντε εντεταλμένοι σύμβουλοι ορίστηκαν στον Δήμο Χαλανδρίου
Πολιτική

Πέντε εντεταλμένοι σύμβουλοι ορίστηκαν στον Δήμο Χαλανδρίου

Πέντε εντεταλμένοι σύμβουλοι ορίστηκαν στον Δήμο Χαλανδρίου με απόφαση του δημάρχου Σίμου Ρούσσου.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος όρισε:

  • Τον κ. Γεράσιμο Λυμπεράτο ως εντεταλμένο σύμβουλο και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες σε θέματα συντονισμού, βελτίωσης και αποτελεσματικότητας των λειτουργιών του τομέα Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών.
  • Τον κ. Δημήτριο Χριστουλάκη ως εντεταλμένο σύμβουλο και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες σε θέματα συντονισμού, βελτίωσης και αποτελεσματικότητας των λειτουργιών του τομέα καθαριότητας, περιβάλλοντος και κίνησης οχημάτων.
  • Τον κ. Νικόλαο Πράσσο ως εντεταλμένο σύμβουλο και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες σε θέματα συντονισμού, βελτίωσης και αποτελεσματικότητας των λειτουργιών του τομέα πολιτισμού και συγκεκριμένα των εκδηλώσεων του Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου.
  • Τον κ. Ιωάννη Λαδόπουλο ως εντεταλμένο σύμβουλο και του μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες σε θέματα συντονισμού, βελτίωσης και αποτελεσματικότητας των λειτουργιών του τομέα Προληπτικής Ιατρικής και συγκεκριμένα του Συμβουλευτικού Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής (ΣΚΕΠΙ).
  • Την κ. Ευγενία Κατούφα ως εντεταλμένη σύμβουλο και της μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες σε θέματα συντονισμού, βελτίωσης και αποτελεσματικότητας των λειτουργιών του τομέα οικογένειας και ισότητας των δύο φύλων, εθελοντισμού, του τμήματος Λειτουργίας των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας, την ευθύνη λειτουργίας της επιτροπής αξιολόγησης και επιλογής δικαιούχων – ωφελουμένων του προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στον Δήμο Χαλανδρίου και του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet