Ο Τάσος Μαυρίδης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ
Πολιτική

Ο Τάσος Μαυρίδης στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) εξελέγη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, στις εκλογές που έγιναν την Παρασκευή 8/11 στην Αθήνα.  

Ο κ. Μαυρίδης ψηφίστηκε από 56 μέλη του εκλεκτορικού σώματος, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι δήμαρχοι της Αττικής και εκπρόσωποι των Δημοτικών Συμβουλίων, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο της «Ενωμένης Αυτοδιοίκησης Αττικής», που επικράτησε στις εκλογές με ποσοστό 51%, λαμβάνοντας 13 έδρες από τις 25 του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Νέος Πρόεδρος της ΠΕΔΑ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη Ένωση Δήμων της χώρας, θα είναι ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε σχετικά με την εκλογή του:

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους της Αυτοδιοίκησης, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που με ψήφισαν για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ. Είναι μια επιβράβευση για τη δουλειά που κάνουμε τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τη λειτουργία των Δήμων.

»Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Γιώργο Μαρκόπουλο, ο οποίος πιστεύω ότι θα είναι ένας εξαιρετικός πρόεδρος Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, να ενδυναμώσουμε τους Δήμους μας και να συμβάλλουμε στη λύση των μεγάλων να ενδυναμώσουμε τους Δήμους μας και να συμβάλλουμε στη λύση των μεγάλων προβλημάτων της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet