Συνάντηση περιφερειάρχη Αττικής με τον δήμαρχο Καισαριανής για αναπτυξιακά έργα στην πόλη
Κοινωνία

Συνάντηση περιφερειάρχη Αττικής με τον δήμαρχο Καισαριανής για αναπτυξιακά έργα στην πόλη

Η δυνατότητα υλοποίησης αναπτυξιακών έργων στην περιοχή της Καισαριανής βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με τον δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας προκειμένου να υλοποιηθούν μια σειρά από έργα και αναπτυξιακές δράσεις στην περιοχή, ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα έργα τα οποία υλοποιούνται με την τεχνική και οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.

Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά σε τεχνικά και αποχετευτικά έργα, καθώς και σε έργα ασφαλτόστρωσης, ενώ συζητήθηκαν και οι μελέτες που αφορούν στο Σκοπευτήριο, καθώς και στη δημιουργία ενός Κέντρου Δημιουργικής Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο θέμα του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου για την περιοχή.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης είναι πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και πρόσθεσε ότι θα συμβάλλει, με κάθε τρόπο προς αυτήν την κατεύθυνση. «Ως Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξουμε όλους τους Δήμους με στόχο την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων προς όφελος των πολιτών. Για εμάς η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα» δήλωσε.

Ο κ. Γ. Πατούλης επιπλέον τόνισε ότι στόχος του είναι η Περιφέρεια μαζί με τους 66 Δήμους της Αττικής, να υλοποιήσει δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν στην υγεία, στην πρόληψη, στην άθληση και την ανακύκλωση.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, και ο δήμαρχος Καισαριανής, Χρ. Βοσκόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet