Εκπροσώπηση Δήμου Αμαρουσίου σε ημερίδα για την Οικογενειακή & Δημογραφική Πολιτική στους Δήμους
Κοινωνία

Εκπροσώπηση Δήμου Αμαρουσίου σε ημερίδα για την Οικογενειακή & Δημογραφική Πολιτική στους Δήμους

Στην ημερίδα για την Οικογενειακή και Δημογραφική Πολιτική στους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, που διοργάνωσε η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Τον χαιρετισμό και το μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μετέφερε η εντεταλμένη σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

«Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία σας για τη διοργάνωση της σημαντικής αυτής ημερίδας, σ’ ένα τόσο επίκαιρο ζήτημα, όσο ποτέ άλλοτε, που αφορά στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας την κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε.

»Ο Δήμος Αμαρουσίου δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του σε αυτό το ζήτημα και στηρίζει με πράξεις τις πολύτεκνες οικογένειες της πόλης μας. Μεταξύ των ενεργειών προς την κατεύθυνση αυτή είναι η απαλλαγή 100% των πολύτεκνων οικογενειών από τα δημοτικά τέλη, την καταβολή τροφείων στους Δημοτικούς Παιδικούς, τα ειδικά προνομιακά πακέτα για συμμετοχή στα προγράμματα αθλητισμού και πολιτισμού, καθώς και η υποστήριξη των πολυτέκνων μέσω των κοινωνικών δομών του Δήμου μας.

»Η έμπρακτη ενίσχυση της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση του φαινομένου της υπογεννητικότητας.

»Ως φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουμε τη βούληση να στηρίξουμε περαιτέρω τον θεσμό της πολύτεκνης οικογένειας, συμβάλλοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στην αντιμετώπιση του κρίσιμου δημογραφικού προβλήματος της χώρας μας» ανέφερε στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου.       

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet