Φίλοι Περιβάλλοντος – Πάτημα Χαλανδρίου: Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Β.Τ. για τον ΧΕΥ9
Ο ΧΕΥ9 στο Πάτημα Χαλανδρίου.
Ποιότητα Ζωής

Φίλοι Περιβάλλοντος – Πάτημα Χαλανδρίου: Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Β.Τ. για τον ΧΕΥ9

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, είχε ο Σύλλογος «Φίλοι Περιβάλλοντος – Πάτημα Χαλανδρίου» για το θέμα της δημιουργίας εγκαταστάσεων σχετικών με απορρίμματα στον ΧΕΥ9 στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Η αντιπεριφερειάρχης έκανε αυτοψία στον χώρο και, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, η κ. Κεφαλογιάννη «συμφώνησε ότι δεν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί στον ΧΕΥ 9 ΣΜΑ, ΚΔΑΥ, πάρκινγκ απορριμματοφόρων και εγκαταστάσεις καθαριότητας, και μάλιστα χωρίς τη συναίνεση των κατοίκων».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

Την αδιαπραγμάτευτη αντίρρηση τους εξέφρασαν, στις 9 Νοεμβρίου 2019, κάτοικοι – μέλη του Συλλόγου «Φίλοι Περιβάλλοντος – Πάτημα Χαλανδρίου», ενώπιον της αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Λουκίας Κεφαλογιάννη, ως προς τη δημιουργία εγκαταστάσεων σχετικών με απορρίμματα, εντός του ΧΕΥ 9, επί της Λεωφόρου Ηρακλείτου, στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Εκφράσθηκαν εύλογοι προβληματισμοί για τη θέση του ΧΕΥ 9 δίπλα στον τερματικό του μετρό και του προαστιακού, αλλά και δίπλα σε κατοικίες, γραφεία, επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η αντιπεριφερειάρχης, η οποία βρέθηκε στον ΧΕΥ 9 και αφού διαπίστωσε όλες τις δραστηριότητες, οι οποίες αναπτύσσονται πέριξ αυτού, ενημερώθηκε πλήρως για το τεράστιο πρόβλημα που έχει προξενήσει η δημοτική Αρχή στην τοπική κοινωνία και συμφώνησε ότι δεν είναι δυνατόν να δημιουργηθεί στον ΧΕΥ 9 ΣΜΑ, ΚΔΑΥ, πάρκινγκ απορριμματοφόρων και εγκαταστάσεις καθαριότητας και μάλιστα χωρίς τη συναίνεση των κατοίκων, που είναι οι άμεσα θιγόμενοι.

Ευχαριστούμε την αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, για την άμεση ανταπόκρισή της στην πρόσκληση και την κατανόηση του μείζονος ζητήματος, που μας απασχολεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet