Δ. Κεχαγιά: Αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών η θετική εξέλιξη για εμάς στο θέμα της πτ. Μπόμπολα
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών η θετική εξέλιξη για εμάς στο θέμα της πτ. Μπόμπολα

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του καναλιού Epsilon και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη. Ερωτηθείσα για το ζήτημα του μεταναστευτικού υποστήριξε ότι «η θετική εξέλιξη στο θέμα του Νοσοκομείου Μπόμπολα, υπήρξε αποτέλεσμα συντονισμένων και προσεκτικών ενεργειών και όχι ένα τυχαίο γεγονός».

Η κ. Δήμητρα Κεχαγιά επανέλαβε ότι «αυτό που εμείς ζητήσαμε κυρίως ως Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και εγώ προσωπικά, ήταν να ανακληθεί η απόφαση του υπουργού κ. Βρούτση, και να μην παραχωρηθεί ο χώρος της πτέρυγας Μπόμπολα του Νοσοκομείου “Αμαλία Φλέμινγκ” για την εγκατάσταση μεταναστών / προσφύγων». Για ακόμα μια φορά υπογράμμισε την «ακαταλληλότητα του χώρου» και τόνισε την ανάγκη να «επαναλειτουργήσει ως νοσοκομείο».

Αναφερόμενη στις ενέργειες που έγιναν από πλευράς της δημοτικής Αρχής, η κ. Δήμητρα Κεχαγιά είπε:

«Από την αρχή καταστήσαμε σαφές ότι θέλουμε να ακούσουμε ποιος είναι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης και ποιος είναι ο περιφερειακός σχεδιασμός. Για τον λόγο αυτό κάναμε και μία συνάντηση με τον κ. Πατούλη, ο οποίος εξέφρασε ακριβώς την ίδια άποψη με εμάς στηρίζοντας τη θέση μας ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αλλά και ως περιφερειάρχης».

Κλείνοντας η δήμαρχος Πεντέλης αναφέρθηκε στη συνάντησή της με τον υφυπουργό Άμυνας και ειδικό συντονιστή για τη μετακίνηση αιτούντων άσυλο από τα νησιά, κ. Στεφανή, και συγκεκριμένα είπε: «Το αίτημά μας έγινε αποδεκτό από τη στιγμή που ανέλαβε ουσιαστικά τη διαδικασία της μετεγκατάστασης ο κ. Στεφανής. Σήμερα, μετά από τη συνάντηση, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και αυτό είναι μία θετική εξέλιξη για εμάς. Έγινε κατανοητό ότι η Πτέρυγα Μπόμπολα είναι ένας χώρος ο οποίος δεν είναι κατάλληλος για μία τέτοια χρήση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet