647 συμμετοχές στον Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Αθλητισμός

647 συμμετοχές στον Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Αγώνας δρόμου μικρών παιδιών πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στο πλαίσιο του 37ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας.

Σε σχετική ανάρτησή της στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η διοικούσα παράταξη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, Προάστιο Πρότυπο, σημειώνει:

«Ο μισός Μαραθώνιος έχει ήδη διανυθεί από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να τον τρέξεις»

Φιλοξενήσαμε το 36ο χιλιόμετρο της σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Για ένατη συνεχή χρονιά, ο Δήμος μας συνεργάστηκε με τον ΣΕΓΑΣ και διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία τον αγώνα των «Μικρών μας Παιδιών», για τα παιδιά των δημοτικών μας σχολείων.

Οι εγγραφές κατέγραψαν ρεκόρ ξεπερνώντας τις 717! Οι 647 μικροί μας συμμετέχοντες αγνόησαν τον κακό καιρό και ξεκίνησαν με όρεξη τον αγώνα απόστασης 500 μέτρων, επί της Μαραθώνιας διαδρομής, στα όρια του Δήμου μας.

Στο τέλος έλαβαν όλα συλλεκτικά μετάλλια συμμετοχής στον Μαραθώνιο, ενώ στους πρώτους τρεις νικητές απονεμήθηκε δίπλωμα, μετάλλιο, καθώς και από ένα drone δώρο!

Είμαστε περήφανοι για τη νέα γενιά και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε, με την ίδια όρεξη, την προσπάθεια να της εμφυσήσουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που μεταδίδει ο αθλητισμός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet