Ξεκίνησε ο 4ος κύκλος της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση» στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Ξεκίνησε ο 4ος κύκλος της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση» στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, με πρωτοβουλία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Μαρίας Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου, και σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Όλοι Μαζί Μπορούμε», το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI καθώς και με την εκπαιδευτική αρωγή του City Unity College, διοργανώνει τον 4ο κύκλο σεμιναρίων εκμάθησης βασικών δεξιοτήτων υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο για αρχαρίους τρίτης ηλικίας.

Το σεμινάριο, με τίτλο «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στη Γνώση», ξεκίνησε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, ενώ ο εκπαιδευτικός κύκλος είναι μηνιαίος και περιλαμβάνει δύο δίωρα την εβδομάδα. Στο εναρκτήριο αυτό κλιμάκιο συμμετέχουν 32 πολίτες με βάση την ημερομηνία αίτησής τους.

Τα μαθήματα γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό στο 1ο Λύκειο Χολαργού και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019. Εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής θα ακολουθήσει, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, δεύτερο κλιμάκιο τον Ιανουάριο του 2020 και αν χρειαστεί και ακόμα ένα στη συνέχεια.

Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής δράσης θα απονέμονται βεβαιώσεις σπουδών για τους εκπαιδευόμενους και για τον εκπαιδευτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet