Ξεκινάει η λειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Βριλησσίων για την περίοδο 2019-2020
Κοινωνία

Ξεκινάει η λειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Βριλησσίων για την περίοδο 2019-2020

Ξεκινάει η λειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Βριλησσίων για την περίοδο 2019-2020 και η αντιδημαρχία Παιδείας, Εθελοντισμού και Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συνάντηση.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 στις 18:00 στην αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος» στο Πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» του Δήμου Βριλησσίων (ΤΥΠΕΤ, Π. Μπακογιάννη 38-42, Βριλήσσια).

Το θέμα της πρώτης θεματικής συνάντησης είναι «Διαδίκτυο – Εθισμός».

Η παρουσίαση θα γίνει από την κ. Κέλλυ Ιωάννου, διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSli) – κλινική εγκληματολόγο – σύμβουλο Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων, υποψήφια διδάκτωρ Εγκληματολογίας Πανεπιστημίου Essex και την κ. Πόλυ Κεφαλά, ψυχολόγο – επικοινωνιολόγο με εξειδίκευση στην Κλινική Κοινοτική Ψυχολογία, ειδικευμένη ψυχοθεραπεύτρια στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία και εκπαιδευόμενη στη Σχεσιακή Ψυχανάλυση.

Ο εθισμός στο διαδίκτυο είναι μια σχετικά νέα μορφή εξάρτησης, όμως εάν αναγνωριστεί σε αρχικό στάδιο, είναι πιο εύκολο να αντιμετωπισθεί. Για τον λόγο αυτό, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Βριλησσίων επέλεξε να συνεχίσει το φετινό ταξίδι των πολιτών στη γνώση με το συγκεκριμένο θέμα και με σκοπό, όπως τονίζει η αντιδημαρχία, «να καλλιεργούμε σωστές στάσεις αξιοποίησης του διαδικτύου ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα θετικά της τεχνολογίας χωρίς όμως τις αρνητικές της συνέπειες».

Το πρόγραμμα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet