Νέα Πορεία και Δ. Ρέντζης προκάλεσαν συνεδρίαση Δ.Σ. για το κτήμα Κουτσουμπέλη
Πολιτική

Νέα Πορεία και Δ. Ρέντζης προκάλεσαν συνεδρίαση Δ.Σ. για το κτήμα Κουτσουμπέλη

Οι οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι Μεταμόρφωσης με την παράταξη Νέα Πορεία, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Δημ. Ρέντζης «προκάλεσαν», με αίτημά τους, τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης, με μοναδικό θέμα το κτήμα Κουτσουμπέλη, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη.

Συγκεκριμένα, η παράταξη του τέως δημάρχου Μιλτιάδη Καρπέτα ανήρτησε το ακόλουθο κείμενο στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Μετά από αίτηση των οκτώ δημοτικών συμβούλων της Νέας Πορείας και του κ. Δημ. Ρέντζη συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00,με μοναδικό θέμα συζήτησης:
«Υλοποίηση ή ανάκληση των υπ’ αριθμ.263/22-11-17 και 210/18-7-18 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου».

Οι δύο αποφάσεις αφορούν την απόκτηση από τον Δήμο με απευθείας αγορά του κτήματος Κουτσουμπέλη, (Ο.Τ 33, περικλειόμενο από τις οδούς Τατοΐου – Ελ. Βενιζέλου – Χλόης – Οδυσσέως), για την οποία η νέα δημοτική αρχή ακολουθεί εντελώς αλλοπρόσαλλη και περίεργη τακτική.

Η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την από 8-11-19 αίτηση του 1/3 των δημοτικών συμβούλων, ήταν υποχρεωτική, εντός προθεσμίας έξι (6) ημερών.

Το θέμα της απόκτησης του κτήματος Κουτσουμπέλη, που είχε αποφασιστεί ομόφωνα από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι τεράστιας σημασίας για τις προοπτικές και το μέλλον της πόλης.

Ως εκ τούτου, η συνεδρίαση της Δευτέρας είναι εξαιρετικά σημαντική και κρίσιμη και ενδιαφέρει τους πάντες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet