Εφαρμογή συστήματος εσωτερικής μετακίνησης εργαζομένων Περιφέρειας Αττικής
Κοινωνία

Εφαρμογή συστήματος εσωτερικής μετακίνησης εργαζομένων Περιφέρειας Αττικής

Για πρώτη φορά, με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιείται στην Περιφέρεια Αττικής «Πρόσκληση ενδιαφέροντος εσωτερικής μετακίνησης υπαλλήλων».

Με τη σχετική πρόσκληση δίδεται η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους της Περιφέρειας μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 να καταθέσουν αίτημα εσωτερικής μετακίνησης.

Με προσωπική επιστολή του προς όλους τους υπαλλήλους ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, αφού αναφέρεται στον κεντρικό στόχο να γίνει μια νέα αρχή για την Αττική προς όφελος των πολιτών, υπογραμμίζει ότι έχει διαπιστώσει εξ αρχής ότι τα στελέχη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής «λειτουργούν με αυξημένη υπευθυνότητα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσήλωσή τους στο έργο που επιτελούν».

«Κοινός στόχος ηγεσίας και εργαζομένων η λειτουργική και αποτελεσματική οργάνωση της Περιφέρειας προς όφελος των πολιτών»

Ο κ. Γ. Πατούλης τονίζει στη συνέχεια ότι κοινός στόχος είναι «η λειτουργική και αποτελεσματική οργάνωση της Περιφέρειας που θα μπορεί, πρωτίστως, να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών, στόχος που περαιτέρω, θα συμβάλλει στην καλλιέργεια κλίματος αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης τόσο στο εσωτερικό της Περιφέρειας, όσο και στις σχέσεις της με άλλους φορείς, σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο».

Ο περιφερειάρχης υπογραμμίζει στη συνέχεια ότι η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προς όλους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας, έχει ως στόχο της «το συγκερασμό των υπηρεσιακών αναγκών του φορέα και την αξιοποίηση των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υπηρετούντων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών τους αναγκών και ενδιαφερόντων, με γνώμονα πάντα την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και την αναβάθμιση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πολιτών».

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι

Το σχετικό έγγραφο του περιφερειάρχη έχει κοινοποιηθεί στα γραφεία όλων των αντιπεριφερειαρχών, των προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων, Διευθύνσεων, Αυτοτελών Τμημάτων και Γραφείων όλων των Τομέων της Περιφέρειας Αττικής. Τον συντονισμό της διαδικασίας έχει αναλάβει ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Γιάννης Σελίμης.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτημάτων έχει ενεργοποιηθεί, όπως ενημερώνει η διοίκηση της Περιφέρειας, μια αξιόπιστη πλατφόρμα. Το πληροφοριακό σύστημά της έχει σχεδιαστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μέσω της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μπορούν να καταχωρήσουν έως και πέντε προτιμήσεις μετακίνησης, σημειώνοντας τη σειρά προτεραιότητας.

Τα στελέχη της Περιφέρειας μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις στους ακόλουθους συνδέσμους (link):

Η πλατφόρμα, στη συγκεκριμένη φάση, θα είναι ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet