Ενυπόγραφα

Στο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ έχουμε ένα θέμα με τις αλλαγές…

Θάνος Σταθόπουλος [email protected]

Είναι αλήθεια ότι εδώ, στο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, έχουμε ένα θέμα με τις αλλαγές. Ξεκινήσαμε με 6 Δήμους του Βορείου Τομέα Αθηνών, λίγο μετά τους κάναμε 12, μετά συμπεριλάβαμε την αθλητική επικαιρότητα και τώρα, είπαμε να αλλάξουμε και πάλι…

Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στο Βόρειο κομμάτι της Αττικής, με ακόμη πιο παρεμβατική δημοσιογραφία, χρηστικότερες στήλες, αλλά και άνοιγμα στην ψυχαγωγία και τον Πολιτισμό, με γρήγορη και πλήρη ενημέρωση για ό,τι… παίζεται στην περιοχή μας.

Επίσης, δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού, για να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο μας ως αυτοδιοικητικός ειδησεογραφικός ιστότοπος.

Το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ άλλαξε, αλλά είναι πάντα εδώ! Ανήσυχο, ερευνητικό, έγκυρο και έγκαιρο, όπως προσπαθεί από την πρώτη ανάρτησή του.

Και βέβαια, επειδή μας έχετε αποδείξει ότι είστε απαιτητικό κοινό, δεν θα μπορούσαμε παρά να συνοδεύσουμε όλες αυτές τις αλλαγές με ένα ανανεωμένο περιβάλλον περιήγησης, πιο «ανοιχτόκαρδο», περισσότερο χρηστικό και -θέλουμε να πιστεύουμε- πιο κοντά στις δικές σας ανάγκες.

Το ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ άλλαξε, λοιπόν, αλλά είναι πάντα εδώ! Ανήσυχο, ερευνητικό, έγκυρο και έγκαιρο, όπως προσπαθεί από την πρώτη ανάρτησή του. Κι όλα αυτά χάρη σε εσάς, που μας αγκαλιάσατε από την αρχική «γνωριμία» μας, τον Φεβρουάριο του 2014, μας εμπιστευθήκατε την ενημέρωσή σας, μας κάνατε καλύτερους με τις υποδείξεις σας και μας δώσατε τη δύναμη να παραμένουμε στις επάλξεις της αυτοδιοικητικής ειδησεογραφίας.

Και μαζί θα συνεχίσουμε και στο μέλλον.

Είστε ήδη στο νέο περιβάλλον του ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ. Περιηγηθείτε σε αυτό, κάντε μας τα σχόλιά σας, στείλτε μας τις απόψεις σας, κι εμείς θα τις λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Εξάλλου, «μια αλλαγή αφήνει την πόρτα ανοιχτή για να μπουν και άλλες», όπως υποστήριζε ο Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος Νικολό Μακιαβέλι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet