Video

Δεν… τσίμπησε το «δόλωμα» ο σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ – VIDEO

Είχε μόλις ξεκινήσει η συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 και οι πρώτες τοποθετήσεις εστιάζονταν κυρίως σε ευχές για την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, όταν τον λόγο έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Ξυπολυτάς, ο οποίος έκανε δύο ερωτήσεις που προσωρινά «μούδιασαν» τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα.

Ο κ. Β. Ξυπολυτάς, απευθυνόμενος στον επικεφαλής της παράταξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ιωάννη Καπάτσο, τον ρώτησε πρώτον, ποια στάση θα κρατήσει εάν ένας δημότης εβραϊκού θρησκεύματος έρθει με ένα νόμιμο αίτημα και ζητήσει τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και δεύτερον, εάν αποτάσσει την πολιτική βία.

Κι ενώ θα περίμενε κάποιος ο κ. Ι. Καπάτσος να ζητήσει τον λόγο, αυτός δεν το έπραξε και ο πρόεδρος του Σώματος Δημήτρης Μωράκης, εκμεταλλευόμενος το γεγονός (σ.σ. ίσως κι ανακουφισμένος, αφού έτσι απέφευγε μία πιθανή ένταση), συνέχισε να δίνει τον λόγο σε άλλους συναδέλφους του. Ωστόσο, με το που ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος τοποθετήσεων και λίγο πριν λάβει τον λόγο ο δήμαρχος, ο κ. Ι. Καπάτσος ζήτησε να απαντήσει στα ερωτήματα που του τέθηκαν κι ακολούθησε ο διάλογος που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet