ΕΝΟΤΗΤΑ: «Αγχωμένη ανακοίνωση Γ. Πατούλη για τις πλημμύρες»
Κοινωνία

ΕΝΟΤΗΤΑ: «Αγχωμένη ανακοίνωση Γ. Πατούλη για τις πλημμύρες»

Ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου σχετικά με επείγουσες εγκρίσεις χρηματοδότησης αντιπλημμυρικών έργων που ζητά από την Περιφέρεια Αττικής (βλέπε δημοσίευμα Επείγουσες εγκρίσεις αντιπλημμυρικών έργων διεκδικεί ο Δήμος) σχολιάζει το γραφείο Τύπου της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι, με επικεφαλής τον Λευτέρη Μαγιάκη.

Γα τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πού να βρει χρόνο για να προλαμβάνει τις ανάγκες των πολιτών. Τώρα θέλει να γίνει πρόεδρος της ΚΕΔΕ.».

Στο σχόλιο αναφέρεται ότι ο δήμαρχος Αμαρουσίου ενημέρωσε για τις ανωτέρω διεκδικήσεις έπειτα από ανακοίνωση, με καταγγελίες και αναφορές στο θέμα, της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ για το Μαρούσι (βλέπε δημοσίευμα ΕΝΟΤΗΤΑ: «Μαρούσι ανοχύρωτη πόλη»). 

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ & ΕΡΓΟ για το Μαρούσι» για την αγχωμένη ανακοίνωση Γ. Πατούλη για τις πλημμύρες και τις ζημιές που προκάλεσαν.

Αφού πλημμύρισαν οι δρόμοι στις γειτονιές μας, αφού πλημμύρισαν περιουσίες συμπολιτών μας, αφού δημοσιοποιήθηκε η ανακοίνωση της παράταξής μας με αναφορές και καταγγελίες για το θέμα, ο δήμαρχος Γ. Πατούλης έσπευσε να μας ενημερώσει για τις διεκδικήσεις του για «κατεπείγουσα» έγκριση χρηματοδότησης μελετών αντιπλημμυρικών έργων και άλλα παρόμοια.

Πού να βρει χρόνο για να προλαμβάνει τις ανάγκες των πολιτών. Τώρα θέλει να γίνει πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet