Νέος γενικός γραμματέας της ΠΕΔΑ ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Νέος γενικός γραμματέας της ΠΕΔΑ ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Γενικός Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) εξελέγη ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, στη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019.

Όπως αναμενόταν, πρόεδρος της ΠΕΔΑ εξελέγη ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, και αντιπρόεδρος ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Βασίλης Αξιώτης. Ακόμη εξελέγησαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, και ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, ως μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, στην οποία συμμετέχουν και τα τρία μέλη του προεδρείου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με την εκλογή του: «Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα η εκλογή μου στη θέση του γενικού γραμματέα της μεγαλύτερης Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της χώρας. Ευχαριστώ τους συναδέλφους στο Διοικητικό Συμβούλιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Μαζί με τον πρόεδρο Γιώργο Μαρκόπουλο, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Αξιώτη και με τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής θα εργαστούμε σκληρά, ώστε η ΠΕΔΑ να λειτουργήσει αποτελεσματικά για την αυτοδιοίκηση, για τους Δήμους μας και πάνω από όλα για τους πολίτες της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet