Ο Μαυρογιαλούρος… αναβίωσε στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού
Πολιτισμός

Ο Μαυρογιαλούρος… αναβίωσε στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού

Πλήθος κόσμου απόλαυσε την παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο» που παρουσιάστηκε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Νοέμβριος» που διοργανώνει ο Δήμος.

Ο προσφιλής ήρωας Μαυρογιαλούρος αναβίωσε χάρη στην ομάδα του Β’ Εργαστηρίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων.

Το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τον θίασο και τους συντελεστές της παράστασης, αλλά και την εντεταλμένη σύμβουλο Πολιτισμού, Βίκυ Νικάκη, στην οποία ανήκει η πρωτοβουλία των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Νοέμβριος».

Στην παράσταση έπαιξαν οι ηθοποιοί Γιάννης Μακρής, Αλκμήνη Κυρτάτα, Νατάσα Χάιδα, Μαρία Σωτηριάδου, Αθανάσιος Αιβατίδης, Εύα Αρβανίτη, Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος, Μαρία Βασιλοπούλου, Μαρία Δεσποτίδου, Λιλή Πιτσικουλάκη, Βασίλης Καραογλάνης, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Δήμητρα Σπυροπούλου και Δήμητρα Ρουσσοπούλου, ενώ τη σκηνοθεσία και τη μουσική υπογράφει η Έφη Πίκουλα. Συμμετείχε, επίσης, η χορευτική ομάδα «Χορός για Όλους» του Πάνου Μεταξόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet