Κόκκινη Ρωγμή: Φασιστική επίθεση στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Κόκκινη Ρωγμή: Φασιστική επίθεση στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής

Φασιστική επίθεση στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής καταγγέλλει η δημοτική κίνηση Κόκκινη Ρωγμή – αγώνας, ρήξη, ανατροπή στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα η δημοτική κίνηση επισημαίνει:

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στην πλατεία του ΗΣΑΠ, λίγες μέρες πριν την επέτειο του Πολυτεχνείου, γνωστή ομάδα φασιστοειδών της περιοχής επιτέθηκε και τραυμάτισε συναγωνιστή φοιτητή εξαιτίας της αντιφασιστικής του δράσης.

Η ρατσιστική και κατασταλτική πολιτική της Ν.Δ., η πολιτική του «νόμου και τάξης», ανοίγει τον δρόμο στους «αγανακτισμένους» ακροδεξιούς και φασίστες να οργανώνουν φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις.

Το αντιφασιστικό κίνημα δεν φοβάται, δεν υποχωρεί. Με τους αγώνες μας κλείσαμε τα γραφεία – ορμητήρια των Ταγμάτων Εφόδου στη Λ. Ηρακλείου και απαιτούμε την οριστική καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής και της ηγεσίας της στο δικαστήριο.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε μήνυμα στους επίδοξους μιμητές της, όλους τους πολιτικούς απογόνους της χούντας των συνταγματαρχών, τους Βελόπουλους και τις διασπάσεις – συντρίμμια της Χρυσής Αυγής ότι θα έχουν την ίδια τύχη.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet