Χριστούγεννα στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Χριστούγεννα στα Βριλήσσια

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων τον φετινό Δεκέμβριο.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019
  • Αγώνας Δρόμου Santa Run – Πλατεία Αναλήψεως, 17:00

Ο Πολιτιστικός & Aθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, σε ένα εορταστικό κλίμα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα διοργανώσει αγώνα δρόμου Santa Run με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Αναλήψεως. Ο αγώνας δρόμου «Santa Run Βριλήσσια γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη, έχει κοινωνικό χαρακτήρα και είναι χωρίς ανταγωνισμό. Tο σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Σαββάτο 21 Δεκεμβρίου 2019
  • Παραμύθια των Χριστουγέννων – Πλατεία Αναλήψεως, 12:00-14:00

Ένα μοναδικό ταξίδι στα παραμύθια των Χριστουγέννων με τη χρήση μουσικών οργάνων και την πλήρη συμμετοχή των παιδιών. Από τα παραμύθια ξεπηδούν καλικάντζαροι και ξωτικά, μάγισσες, νεράιδες, καλαντάδες, χιονάνθρωποι, χριστουγεννιάτικα δένδρα, μολυβένιοι  στρατιώτες, σοκολατένιοι… και φυσικά άγιοι Βασίληδες.

  • Εργαστήρια παιχνιδιών των καλικαντζάρων                 

Δύο ξωτικά θα διασκορπίσουν τη μαγεία της Τέχνης στα παιδιά και μαζί τους θα κατασκευάσουν, πάνω σε υπέροχα διακοσμημένα καρεκλάκια και τραπεζάκια, ημερολόγια του 2020, αλεξανδρινά, χιονάνθρωπους, χριστουγεννιάτικα δεντράκια, μαριονέτες  τρισδιάστατες κάρτες, χριστουγεννιάτικες κορνίζες χριστουγεννιάτικα στολίδια και αγγελάκια, γούρια, καμπανούλες και ότι άλλο σκαρφιστούν. Οι κατασκευές θα φέρουν την υπογραφή του κάθε παιδιού.

  • Facepainting

Επαγγελματίας face painter θα αναλάβει να μεταμορφώσει τα παιδιά στους αγαπημένους τους ήρωες, χαρακτήρες ή καρτούν με υποαλλεργικές μπογιές.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2019
  • Χορεύοντας με τα ξωτικά – Πλατεία Αναλήψεως, 12:00-14:00

Θεατροποιημένο μιούζικαλ με τέσσερις χορευτές- χορεύτριες που με απίστευτους ρυθμούς και εκπληκτικές χορογραφίες, θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους σε ένα ατελείωτο χορό!

Η μεγαλομασκώτ Μπαμπαστρούμφ και ο Άγιος Βασίλης θα φωτογραφίζονται με τα παιδιά.

  • Facepainting

Επαγγελματίας face painter θα αναλάβει να μεταμορφώσει τα παιδιά, στους αγαπημένους τους ήρωες, χαρακτήρες ή καρτούν με υποαλλεργικές μπογιές.

«Τα Χριστούγεννα του Καρυοθράυστη» – Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων, 19:00.

Η Παιδική Σκηνή του Φώτη Σπύρου ανεβάζει την παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη» στην αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων (Κισσάβου 11).

Η ομορφότερη χριστουγεννιάτικη ιστορία θα παρουσιαστεί στη μαγική θεατρική εκδοχή του. Το έργο εκτυλίσσεται την παραμονή των Χριστουγέννων και διαδραματίζεται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας με τη συνοδεία της υπέροχης μουσικής του Π.Ι. Τσαϊκόφσκι. Γενική είσοδος: 6 ευρώ.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Βριλήσσια / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet