Χαλάνδρι – Ορίζοντας 2023: Ο Στ. Ζαλμάς φεύγει, ο Δ. Ντικούδης έρχεται…
Πολιτική

Χαλάνδρι – Ορίζοντας 2023: Ο Στ. Ζαλμάς φεύγει, ο Δ. Ντικούδης έρχεται…

O δημοτικός συνδυασμός Χαλάνδρι – Ορίζοντας 2023 ανακοινώνει την παραίτηση του κ. Σταύρου Ζαλμά από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου. Οι σημαντικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο εξωτερικό για τα επόμενα χρόνια απαιτούν την πλήρη απασχόληση και παραμονή του εκεί, με αποτέλεσμα η άσκηση των καθηκόντων του στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου να καταστεί ανέφικτη, αναφέρεται εκ μέρους της παράταξης.

«Γνωριστήκαμε, μοιραστήκαμε και καταγράψαμε ιδέες και προτάσεις του Σταύρου. Η  παρουσία του κατά την προεκλογική περίοδο σηματοδότησε τη δημιουργία μίας agenda Πολιτισμού & Τέχνης με ευρεία απήχηση. Τον ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή συμμετοχή και προσφορά του. Παραμένει σταθερά ενεργό μέλος του συνδυασμού μας και πολύ καλός φίλος της μεγάλης μας παρέας, είναι πάντα ένας από εμάς, που οραματιστήκαμε έναν Ορίζοντα πολύ πιο φωτεινό για το Χαλάνδρι του 2023» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

Με την ορκωμοσία του στις 21/11, τη θέση του κ. Ζαλμά στην ομάδα του συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο καταλαμβάνει ο κ. Δήμος Ντικούδης, «εμβληματική φιγούρα της χρυσής γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, τ. πρόεδρος του Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), κάτοικος Πατήματος», όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, που καταλήγει ως εξής:

«Ενεργός πολίτης, με διάθεση ουσιαστικής προσφοράς στην πόλη του Χαλανδρίου, μία προσωπικότητα που ξεπερνά τοπικά όρια. Οι ιδέες του για τον μαζικό και σωματειακό αθλητισμό, την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών και τη δημιουργία αθλητικής κουλτούρας στα σχολεία του Χαλανδρίου καθιστούν, εκ των πραγμάτων, την παρουσία του σημαντική για τον συνδυασμό μας Χαλάνδρι – Ορίζοντας 2023 και για το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

»Δήμο, σιδεροκέφαλος και καλή θητεία!

»Πάμε όλοι μαζί δυνατά, μια ομάδα που συνεχώς διευρύνεται, για ένα Χαλάνδρι κορυφαίας ποιότητας ζωής!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet