Γ. Σταθόπουλος: Το κτήμα Ιόλα γίνεται αυτό που αξίζει στην Αγία Παρασκευή
Ποιότητα Ζωής

Γ. Σταθόπουλος: Το κτήμα Ιόλα γίνεται αυτό που αξίζει στην Αγία Παρασκευή

Μετά την υπογραφή σύμβασης για εκπόνηση μελέτης ανάπλασης του κτήματος Ιόλα, ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, επισημαίνει το κτήμα γίνεται «αυτό που αξίζει στην Αγία Παρασκευή» και ότι ένα μεγάλο έργο της διοίκησής του «παίρνει τον δρόμο υλοποίησης».

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Γ. Σταθόπουλος σημειώνει:

Ο «Ιόλας» γίνεται αυτό που αξίζει στην Αγία Παρασκευή – Ένα μεγάλο έργο μας παίρνει τον δρόμο υλοποίησης

Μόνο μεγάλη χαρά και ικανοποίηση μπορούμε να νιώθουμε όσοι/ες εργαστήκαμε και αγωνιστήκαμε για να γίνει ο «Ιόλας» αυτό που αξίζει στην πόλη μας μετά την υπογραφή της μελέτης ανάπλασης και επανάχρησης του κτηρίου και του κήπου από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και την ανάδοχο εταιρεία την Τετάρτη 20/11!Αγώνας και δουλειά για να αποκτηθεί ο χώρος στον Παράδεισο Αγ. Παρασκευής με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αγώνας και δουλεία για να πάρουμε χρηματοδότηση ΕΣΠΑ για τη μελέτη ανάπλασης, αλλά και για την υλοποίηση – δημοπράτηση της μελέτης και την επαναφορά του κτηρίου και του κήπου στην αρχική τους κατάσταση, αγώνας και δουλειά για να διευρύνουμε τους υποστηρικτές αυτού του οράματος δεκαετιών, αγώνας και δουλειά για απαλλαγή από αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και πόσα άλλα ακόμη!

Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς και πολλές ξεκινώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής, την Τεχνική Υπηρεσία που έδρασε άμεσα και συγκροτημένα, τους εκλεκτούς/ες της Επιτροπής Ιόλα, την Οικονομική Υπηρεσία, τους Αλεξ. Χαρίτση, Δημ. Κονταξή, Γερ. Βλάχο, Στεφ. Κασαπίδη, Νικ. Σταθούλη, Πάνο Χαραλάμπους, Μιχ. Γαβρά και πολλούς/ές άλλους, τον Σύλλογο Κατοίκων Κοντοπεύκου – Παραδείσου κ.ά.

Η πόλη μας σε λίγα χρόνια θα αποκτήσει ένα κόσμημα Πολιτισμού μεγάλης ακτινοβολίας και θα αποδείξει ότι μπορεί να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet