Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας χτυπάει έγκυο γυναίκα επειδή είναι μουσουλμάνα
Κόσμος

Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας χτυπάει έγκυο γυναίκα επειδή είναι μουσουλμάνα

Απίστευτο και σοκαριστικό περιστατικό ωμής ρατσιστικής βίας συνέβη σε μία καφετέρια, αφού ένας λευκός άνδρας επιτέθηκε αρχικά με γροθιές και στη συνέχεια πάτησε μία έγκυο γυναίκα στο κεφάλι επειδή είναι μουσουλμάνα.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε μία καφετέρια στο Σίδνεϊ και όπως φαίνεται και από το βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, η 31χρονη γυναίκα καθόταν αμέριμνη με τις φίλες της, όταν ξαφνικά ένας άνδρας της επιτίθεται φραστικά, στη συνέχεια τη γρονθοκοπεί, ενώ μόλις η άτυχη γυναίκα πέφτει κάτω, δεν διστάζει να την πατήσει στο κεφάλι.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι η 31χρονη είναι 38 εβδομάδων έγκυος.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 43χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή σε καυγά και πρόκληση σωματικών βλαβών από επίθεση.

Η γυναίκα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία, σε μήνυμά της ανέφερε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχεται ρατσιστική επίθεση, αλλά σοκαρίστηκε από τη βιαιότητα του συγκεκριμένου άνδρα.

Ευχαρίστησε τους Αυστραλούς για τη συμπαράσταση και τόνισε ότι όλοι οι Αυστραλοί θα πρέπει να είναι ενωμένοι, είτε είναι μουσουλμάνοι είτε όχι, και να προστατεύουν τους αθώους ανθρώπους από θρησκευτικές και ρατσιστικές επιθέσεις.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet