Δωρεά κράνη και μπότες στη ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής
Σύνδεσμοι-Φορείς

Δωρεά κράνη και μπότες στη ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, προχώρησε σε δωρεά ειδών για τις ανάγκες των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βορειανατολικής Αττικής.

«Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Αστυνομίας, οι υπηρετούντες συνάδελφοι καθημερινά ρισκάρουν την ζωή τους, επιτελούν σημαντικό έργο σε όλη την Βορειοανατολική Αττική, προφέροντας υπηρεσίες για τη διατήρηση της τάξης και την προστασία του έννομου αγαθού του πολίτη, αυτού της ασφαλείας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνει:

«Το Σωματείο μας, αντιλαμβανόμενο τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συναδέλφων που υπηρετούν στη συγκεκριμένη υπηρεσία και λαμβάνοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση την ασφαλή εκτέλεσή της, προέβει στην δωρεά αυτή.

»Το όλο εγχείρημά μας πλαισιώθηκε φυσικά, με την προσφορά από τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, διαχειριστή της ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, ο οποίος για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε στον αίτημά μας, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, εκ μέρους όλων των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Διεύθυνσής μας, για την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας προς τους συμπολίτες μας».

Πηγή: policenet.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet