Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Πεντέλης σε συνάντηση χορωδιών στη Γλυφάδα
Πολιτισμός

Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Δήμου Πεντέλης σε συνάντηση χορωδιών στη Γλυφάδα

Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία «Διονύσης Αποστολάτος» του Δήμου Πεντέλης συμμετείχε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στη 12η Συνάντηση Χορωδιών που διοργάνωσε η Κοινωνική Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση (ΚΑΠΠΑ) του Δήμου Γλυφάδας στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στη Γλυφάδα.

Η χορωδία, με την καθοδήγηση του διακεκριμένου μαέστρου Χαρ. Μιχαηλίδη, ο οποίος έχει βραβευθεί  με χρυσό μετάλλιο, με την ανώτατη τιμητική διάκριση από την Ένωση Χορωδιών Ελλάδος,και με συνοδεία στο πιάνο του εξαίρετου πιανίστα Σάββα Σοράνογλου, επιβραβεύθηκε με το θερμό και έντονο χειροκρότημα του κοινού.

Την χορωδία συνόδευε η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης Άρτεμις Αργύρη, εντεταλμένη σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμικής Αναβάθμισης και Προβολής της Πολιτιστικής Ταυτότητας του Δήμου, η οποία και έδωσε εκ μέρους του Δήμου Πεντέλης αναμνηστικό δώρο στους διοργανωτές.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, επίσης, η Δημοτική Χορωδία Ηλιούπολης, η Μικτή Χορωδία Βούλας και η Μικτή Χορωδία Δήμου Γλυφάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet