Τελευταία μεγάλη συναυλία του Χοσέ Καρέρας στην Αθήνα
Πολιτισμός

Τελευταία μεγάλη συναυλία του Χοσέ Καρέρας στην Αθήνα

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα θα συνοδεύσει τον σπουδαίο τενόρο Χοσέ Καρέρας στη μεγάλη συναυλία του για το ελληνικό κοινό, σε ένα πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Όταν, πριν από μερικούς μήνες, ο Ισπανός τενόρος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σκηνή, οι εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο αντέδρασαν με δυσπιστία.

Όμως, ο διάσημος καλλιτέχνης παρέμεινε αμετάπειστος -πενήντα χρόνια καριέρας, εξήντα ρόλοι και η μάχη με τον καρκίνο είναι αρκετά για τον τενόρο με τη «χρυσή» φωνή ο οποίος, μαζί με τον Λουτσιάνο Παβαρότι και τον Πλάθιντο Ντομίνγκο αποτέλεσαν τους «Τρεις τενόρους», δίνοντας σειρά από συναυλίες από το 1990 έως το 2003.

Για να ευχαριστήσει το κοινό του, ο Καρέρας ανακοίνωσε μια σειρά από αποχαιρετιστήριες συναυλίες σε πόλεις και χώρους όπου έζησε την αποθέωση, ανάμεσα τους και η Αθήνα. Θα πρόκειται για την τελευταία εμφάνιση του τενόρου, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά στα Βαλκάνια, γι’ αυτό και το venue (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ) επιλέχτηκε με κριτήριο την μεγάλη χωρητικότητα.

Εισιτήρια

Μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η εταιρεία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, η Viva θα διαθέσει νέα εισιτήρια μηδενικής αξίας σε όσους παρακολουθήσουν την συναυλία του Χοσέ Καρέρας.

Λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της εταιρείας ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ σε σχέση και με τη συναυλία του Χοσέ Καρέρας δίνει η Viva. Ειδικότερα και όπως ανακοινώθηκε «λίγες μέρες μετά τη μοναδική συναυλία του Bryan Adams, που πραγματοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη του ομίλου Viva και την οποία απόλαυσαν 10.000 θεατές, η Viva θα πραγματοποιήσει τη συναυλία του μεγάλου Ισπανού τενόρου έχοντας στόχο η περιοδεία του πασίγνωστου καλλιτέχνη, για την οποία έχει ανακοινώσει εξαρχής ότι η Ελλάδα αποτελεί τον τελικό προορισμό, να κλείσει με απόλυτη επιτυχία και να μείνει αξέχαστη στο ελληνικό κοινό».

Όπως είναι γνωστό τη διοργάνωση των δύο συναυλιών αρχικά είχε αναλάβει η εταιρεία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, η οποία δήλωσε ότι, λόγω οικονομικών προβλημάτων, αδυνατούσε να τις πραγματοποιήσει και να καλύψει τα σχετικά κόστη, παρακρατώντας ωστόσο παρανόμως τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε εισπράξει από τους καταναλωτές κατά την προπώληση των εισιτηρίων.

«H Viva για να αποφύγει την ακύρωση των συναυλιών και την απογοήτευση του κοινού και των καλλιτεχνών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις αναλαμβάνοντας το οικονομικό κόστος και έχοντας στο κομμάτι της διοργάνωσης την υποστήριξη του Ομίλου Gazarte» συμπλήρωσε η εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι ο Όμιλος Viva θα διαθέσει νέα εισιτήρια μηδενικής αξίας στους 3.200 πελάτες που είχαν προμηθευτεί ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους στα στοιχεία του αρχικού διοργανωτή, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Επίσης η εταιρεία έχει ήδη διαθέσει ηλεκτρονικά 2.500 εισιτήρια μηδενικής αξίας με μοναδικό αντίτιμο την οικονομική συνεισφορά των 7€ ως ΔΩΡΕΑ, ποσό το οποίο θα αποδοθεί εξ’ ολοκλήρου στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για να εξυπηρετήσει τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του.

Η παραπάνω ενέργεια είναι διαθέσιμη από τη Viva για κάθε κοινωφελή οργανισμό που επιθυμεί να ενισχυθεί οικονομικά και προσκαλεί όλους να προχωρήσουν σε επικοινωνία μαζί της».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet